huracan vs. hilux

Ovako izgleda sudar niskog super automobila i visokog kamioneta. Jasno je koji je više stradao

Snimka dokazuje da je za nesreću kriv vozač Huracana koji je po uzoru na Urus trebao stati i provjeriti nadolazeći promet

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Nesreća u kojoj su sudjelovali Lamborghini Huracan Evo RWD i Toyota Hilux snimljena je kamerom na Tajlandu. Vozač Lamborghinija očito je krivac, jer je njegov superautomobil udario u kamionet koji je prelazio autocestu.

Incident se dogodio 24. studenog u blizini zračne luke Sukhothai. Parada Lamborghinijevih modela, uključujući nekoliko primjeraka Urusa, Gallarda, Huracana i Aventadora može se vidjeti kako prelazi autocestu tijekom noći, vjerojatno nakon automobilskog susreta.

Nestrpljivi vozač crvenog Huracana pretječe žuti Urus i pokušava prijeći cestu iza bijelog Gallarda. Nažalost, vozač Huracana nije vidio Toyotu Hilux koja je vozila srednjom trakom, pa vozaču kamioneta nije bilo vremena da reagira.

Hillux je na kraju udario u superautomobil, a sudeći prema fotografijama nesreće, oba vozila su teško oštećena, pri čemu je Toyoti razbijen prednji kraj, a Lambo ima deforimiranu karoseriju s desne strane. Srećom, nije bilo ozbiljnih ozljeda.

Prolaznici su snimali paradu Lamborghinija, zbog čega je nesreća snimljena kamerom iz dva različita kuta. Snimka dokazuje da je za nesreću kriv vozač Huracana koji je po uzoru na Urus trebao stati i provjeriti nadolazeći promet prije prelaska autoceste.

Prema lokalnim medijima, vlasnik superautomobila na kraju je pristao pokriti troškove štete, što je bila ispravna stvar za učiniti. Nadamo se da će se vlasnik kamioneta oporaviti od šoka i uskoro dobiti odštetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:29