VIDEO

Ostvaren san: Bivši prvak Formule 1 sjeo za volan Ferrarija F40 i provozao ga cestama Monaca

‘Osjećam se prilično rizično. Mislim da trebaš biti oprezan s ovakvim stvarima. Osjećaj je kao da si sam s Bogom kad ovo tjeraš‘

Ferrari F40

 YouTube Screenshot

Možda ne postoji mnogo prilika u kojima možemo reći da imamo nešto zajedničko s bivšim prvakom Formule 1 Nicom Rosbergom. Međutim, čini se kako je ovo jedna od njih, jer vam je vožnja u Ferrariju F40 vjerojatno negdje na vašoj listi želja.

Međutim, po lokaciji, prilici ali i sposobnosti da ostvarimo taj san smo drugačiji. Za razliku od vas, Rosberg živi u Monaku i susjed je s vlasnikom voljenog Ferrarija F40. On također ima i životopis koji bi vas potaknuo da mu povjerite svoj F40. Vjerojatno je stvar u tome što je proveo život jureći u bolidu Formule 1.

image

Nico Rosberg i Ferrari F40

YouTube Screenshot

U svakom slučaju, Nico Rosberg, koji je osim bivšeg prvaka F1 ujedno i poznati YouTuber, dobio je ključeve F40 svog susjeda, nakon čega se provozao brdima oko Monaka, i uspio je otkinuti retrovizor s njegovog okvira.

image

Ferrari F40

YouTube Screenshot

Kad nije razbijao suludo vrijedan superautomobil, čini se da je uživao u vožnji i došao do zaključka kako ga nije jednostavno voziti. Čak i pri malim gradskim brzinama, vibracije unutar kabine i veoma tvrdo kvačilo podsjetili su Rosberga da se nalazi u pravom superautomobilu 'stare škole'.

Gore u brdima Rosberg je iskoristio priliku da malo stisne gas, nakon čega je rekao da je zadivljen koliko je automobil krut. 'Osjećam se prilično rizično. Mislim da trebaš biti oprezan s ovakvim stvarima. Osjećaj je kao da si sam s Bogom kad ovo tjeraš'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 10:08