Speed Champions

Novi Lego set: Nissan GT-R R34 iz ‘2 Fast 2 Furious‘ s figuricom Briana O‘Connera

Nakon seta Dodge Chargera R/T Dominica Toretta iz 1970., sada linija Speed ​​Champions nudi kultni Nissan

Nissan GT-R

 Lego

Lego‘s Speed ​​Champions linija entuzijastima nudi sjajne minijaturne replike mnogih popularnih automobila. Pristupačan i jednostavan za izlaganje, najnoviji set dolazi u obliku Nissan GT-R R34 iz 2 Fast 2 Furious filma, koji je vozio filmski lik Brian O’Conner (Paul Walker) u drugom filmu franšize Brzi i žestoki.

Ovaj set drugi je u ponudi Speed ​​Champions vozila iz Fast and Furious filmske sage, a prvi je bio Dodge Charger R/T Dominica Toretta iz 1970.

image

Nissan GT-R

Lego

Cijena će vjerojatno iznositi dvadesetak eura kao i za sve ostale Speed ​​Champions setove.

U prodaji se očekuje od siječnja, a prema njemačkom Lego trgovcu JB Spielwarenu, koji ga je predstavio na svojoj web stranici, imat će 319 dijelova, što je u rangu s drugim vozilima u seriji. Usto, možete pogledati i video predstavljanje na YouTube kanalu Racing Brick.

Automobil dolazi s mini figurom Briana O’Connora, u svojoj prepoznatljivoj srebrno-plavoj varijanti boja, ali za one koji bi više voljeli obični R34 GT-R, čini se da u kompletu nema previše plavih komada bez naljepnica i bez tiska, što olakšava zamjenu za srebrne ako budete mogli nađi dijelove na drugom mjestu.

image

Nissan GT-R

Lego

Pojedinosti kao što su "afetrmarket" kotači i krilo replicirani su prilično točno, dok se drugi dijelovi poput karoserije iz ranih 2000-ih, nisu tako dobro prenijeli u srednju "ciglu" malih dimenzija. Zato su cool boce dušika na suvozačevom sjedalu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 23:14