TUNING

Novi Hyundai Tucson u ‘napucanom‘ izdanju: Korejskom SUV-u sjajno bi pristajao ovaj body-kit

Prior Design se obvezao da će ovaj komplet karoserije za Tucsona postane stvarnost, sugerirajući da bi mogao ‘zaživjeti‘ dogodine

Hyundai Tucson Prior Design

 YouTube Screenshot

Postoje neki automobili kojima široki kompleti karoserije nimalo ne pristaju, ali s obzirom na ove fotografije, najnoviji Hyundai Tucson nije jedan od njih. Trenutni Tucson ima jedinstven dizajn zbog kojeg se ističe na cesti, posebice zahvaljujući potpisnim dnevnim i stražnjim LED svjetlima.

Iako vjerojatno neće postojati mnogo vlasnika Tucsona koji bi svoj SUV htjeli modificirati, aftermarket stručnjak Prior Design je digitalno prikazao kako bi Tucson izgledao uz niz vanjskih modifikacija. Moramo priznati da je krajnji rezultat prilično zanimljiv.

image

Hyundai Tucson Prior Design

YouTube Screenshot

Međutim, koliko god ovaj videozapis i fotografije izgledaju realistično, moramo napomenuti kako je sve to CGI. Osim širokog bodykita vidimo i niz drugih vizualnih izmjena, a oštre linije savršeno funkcioniraju s kompletom karoserije.

image

Hyundai Tucson Prior Design

YouTube Screenshot

Sprijeda, Tucson dobiva revidirani branik koji uključuje nove obloge oko prednjih svjetala i opsežni razdjelnik. Uz profil, SUV je zamišljen s proširenim i stražnjim lukovima kotača u crnoj boji i nalazi se na setu velikih naplataka s crnim detaljima.

image

Hyundai Tucson Prior Design

YouTube Screenshot

Značajne izmjene nastavljaju se straga gdje Tucson ima veliko krovno krilo i dodatni spojler na vratima prtljažnika. Prior Design također je i straga ugradio prepoznatljiv branik s posebno izraženim difuzorom. Sve je završeno kompletom četverostrukih ispušnih cijevi.

image

Hyundai Tucson Prior Design

YouTube Screenshot

Prior Design se obvezao da ovaj komplet karoserije za Tucsona postane stvarnost, sugerirajući da bi mogao 'zaživjeti' sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:41