VIDEO

Nisu dobro održavani: Evo kakvi se sve hiperautomobili mogu pronaći u garažama Beverly Hillsa

Popularni YouTuber effspot nedavno je krenuo u otkrivanje nekih od napuštenih superautomobila i hiperautomobila diljem Los Angelesa

Superautomobili u podezmnoj garaži

 YouTube Screenshot

Los Angeles je dom nevjerojatnih kolekcija automobila, ali nažalost, neki od automobila u tim kolekcijama nisu dobro održavani.

Popularni YouTuber effspot nedavno je krenuo u otkrivanje nekih od napuštenih superautomobila i hiperautomobila diljem Los Angelesa. Neki od njih smješteni su u ekskluzivnim podezmnim garažama, naizgled bez mnogo ljubavi svojih vlasnika.

Jedna od parkirnih garaža koje je istražio effspot na Beverly Hillsu navodno služi kao preljevno mjesto za neke od lokalnih prodavaonica automobila i bila je ispunjena mnoštvom Benleyja, Rolls-Royceva i McLarena. No to nije bila najzanimljivija garaža.

U jednoj od njih ostavljen je rijedak Mercedes-Benz SLR McLaren tvrtke MSO, jedan od samo 25 proizvedenih primjeraka. Nažalost, čini se da nije dobro njegovan jer primjećujemo mnogo kondenzacije u stražnjim svjetlima. On je bio parkiran uz rijetki McLaren Sabre za kojeg se čini da ga je Barrett-Jackson prodao ranije ove godine.

Treba napomenuti kako mnogi automobili u ovom videu zapravo nisu napušteni, već su samo dugoročno skladišteni. Sumnjamo da je to slučaj s jednom posebno nevjerojatnom zbirkom superautomobila i hiperautomobila parkiranih u kutu garaže.

Sakriveni od znatiželjnih očiju su dva McLarena Senne, dva McLarena Elva, McLaren Speedtail, Bugatti Chiron od karbonskih vlakana i Lamborghini Aventador SVJ. Mnogi od ovih automobila bili su priključeni na akumulatore kako se baterije ne bi ispraznile. Samo ova kolekcija automobila vrijedi više od 10 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:52