POGLEDAJTE VIDEO

Netko je ovo čudo ostavio na ulici: Nikad ne biste pogodili kako je riječ o Mercedesu S-klase!

Potrebne su bile značajne modifikacije na karoseriji kako bi se model s četvero vrata pretvorio u model s dvoja

Modificirana Mercedes S-Klasa (W126)

 YouTube Screenshot

Potpuno bizarno prerađeni Mercedes-Benz primijećen je nedavno napušten u Indiji, i doista, riječ je o jednoj od najčudnijih kreacija koju smo ikad vidjeli.

Naime, riječ je o S-Klasi generacije W126, ali na temelju izgleda, to ne biste nikako mogli pogoditi. Navodno je automobil modificirala tvrtka DC Design, a kreacija je nazvana SF1 i pokazuje koliko se značajno može modificirati S-Klasa.

Za početak, što se tiče karoserije, više nije riječ o limuzini već o coupeu. Jasno, potrebne su bile značajne modifikacije na karoseriji kako bi se model s četvero vrata pretvorio u model s dvoja. I ono najvažnije, linija krova je potpuno transformirana i sada se sužava natrag do izduženog stražnjeg poklopca.

DS Design je drastično izmijenio i izgled prednjeg dijela S-Klase s prilagođenom rešetkom, novim prednjim svjetlima, prepoznatljivim odbojnikom i novim poklopcem motora. Sa strane su vidljivi veliki otvori za zrak iza prednjih kotača, dok je stražnji dio automobila posebno bizaran s vrlo čudnim stražnjim svjetlima.

Automobil je uočio indijski YouTuber Shiva the Vlogger krajem prošle godine, i čini se da je ostavljen na uglu ulice u Delhiju. Ostaje nejasno zašto bi netko odbacio ovakav unikatan automobil na cesti, ali čini se da je tamo već neko vrijeme s obzirom na količinu prašine i krhotine po njemu.

Izgleda da su neki dijelovi jako zahrđali, a iznenađujuće je što je automobil čak bio otključan, stoga imamo priliku i baciti pogled na unutrašnjost, koja nije u ništa boljem stanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:59