POGLEDAJTE VIDEO

Neplaniran susret s betonskim stupom: Vlasnik Honde S2000 naučio lekciju na teži način

Nemamo priliku vidjeti kako S2000 izgleda nakon sudara, no čini se vjerojatnim da je prednja strana pretrpjela znatna oštećenja

Honda S2000

 Tik Tok screenshot

Ako posjedujete sportski automobil sa pogonom na stražnje kotače i želite vježbati driftanje, možda bi najbolje mjesto bilo neki otvoreni drift event, ili ako to apsolutno morate učiniti u javnosti, prazno parkiralište bez drugih automobila ili prepreka.

Možda je najgore mjesto za to parkiralište s puno betonskih stupova. Ipak, to je mjesto koje je odabrao vlasnik ove Honde S2000.

Isječak je na TikTok objavio sam vlasnik nesretne Honde S2000, i čini se da je incident snimljen na Cipru. Video počinje "bacanjem" repa sportskog automobila oko jednog od stupova, nakon čega vozač donosi lošu odluku i nastavlja vrtjeti gume s previše gasa. Zatim vozač udara na kočnice i cijela priča završava u jednom od betonskih stupova.

Nemamo priliku vidjeti kako S2000 izgleda nakon sudara, no čini se vjerojatnim da je prednja strana pretrpjela znatna oštećenja, iako se sudar dogodio pri relativno malim brzinama. Velika je šansa da će automobil zahtijevati novi branik, haubu i prednju četvrtinu. Također su moguća znatna oštećenja kotača.

Pogled na vlasnikov TikTok profil pokazuje niz drugih videa na kojima drifta S2000, uključujući i na cesti te parkiralištima. Očito je bio malo previše uvjeren u svoje sposobnosti kada je odlučio to raditi među betonskim stupovima. Pa, ne kaže se bez razloga da se "uči dok si živ".

Video pogledajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:34