VRAĆA SE SPEKTAKL!

Najekskluzivnija parada superauta SOC ponovo u rujnu u Hrvatskoj: Evo što ćete sve moći vidjeti

U Hrvatskoj ćemo moći vidjeti jedan od prvih Lamborghinija Countacha LPI 800-4, Bugattije, Paganije, McLarene, Ferrarije...

Supercar Owners Circle, ilustracija

 SOC Facebook

Najprestižnija karavana ultra skupih i ultra rijetkih super i hiper automobila okupljena u Supercar Owners Circle u rujnu ponovo stiže u Hrvatsku. I to, naravno, opet s nekim od najprestižnijih maloserijskih automobila na svijetu.

Podsjetimo, SOC je prošle godine po prvi put u Hrvatskoj priredio spektakl s nevjerojatno skupim i brzim automobilima među kojima su bili Bugatti Divo, razne varijante Chirona, Veyron, Rimac Nevera, brojni modeli Paganija i Koenigsegga, Ferrari LaFerrari i F40, brojni Lamborghiniji i drugi.

Članovi SOC-a sa svojom "flotom" vrijednom stotine milijuna kuna provozali su se Krkom, Cresom i Lošinjem, izložili automobile u centru Zagreba i zabavili utrkama ubrzanja na stazi ZTZ-a u Velikoj Gorici.

Da nas i ove godine očekuje spektakl saznali smo na Instagram stranici SOC-a gdje su već krenule najave spektakularnih automobila koje ćemo moći vidjeti na SOC Weekendu Croatia 2022. na samom početku rujna.

U Hrvatskoj ćemo tako moći vidjeti jedan od prvih Lamborghinija Countacha LPI 800-4, moderne reinkarnacije legendarnog superautomobila koji će se proizvesti u samo 112 primjeraka.

image

Supercar Owners Circle

Najavljen je i McLaren ELVA, novi spektakularni britanski model s 815 KS kojeg će proizvesti u 149 primjeraka, a vidjet će se i P1.

No SOC u Hrvatsku dovodi i ekskluzivnije modele. Kao i prošle godine, našim cestama će voziti jedan od 30 proizvedenih Bugattija Chirona Super Sport 300+.

Jednako rijedak model je i najavljeni Lamborghini Diablo VT Roadster Millenium edition koji je prije 22 godine proizveden u također 30 primjeraka, ili Aventador SVJ 63 proizveden u tek 63 primjerka.

I ove godine očekujemo nekoliko Paganija, a već je službeno najavljena Huayra i njena otvorena verzija Huayra Roadster. Spektakularni talijanski superautomobili proizvedeni su u serijama od samo 100 primjeraka.

Modeli Bugattija će također biti dobro zastupljeni. Osim ranije spomenutog Chirona Super Sport 300+ u Hrvatskoj ćemo moći vidjeti i jednog od 500 proizvedenih Chirona Sport te jednog od 92 Veyrona Grad Sport Vitesse.

Ljubitelji Porschea moći će uživati u pogledu na hibridni 918 Spyder koji ima 887 KS i koji je proizveden u 918 primjeraka.

Od Ferrarija je za sada najavljen jedan od 799 proizvedenih modela F12 TDF.

Ovako je bilo prošle godine

Sigurni smo da će SOC u Hrvatsku ove godine dovesti još nekoliko desetaka podjednako impresivnih poslastica na četiri kotača, a kako smo doznali, iznenađenja ni ove godine neće nedostajati.

U pogledu na njih i njihovom zvuku moći ćemo uživati od 1. do 5 rujna. Točan program još je tajna, no automobili će sigurno doći u Zagreb i iz njega se uputiti na neko jadransko odredište.

Pogledajte u nastavku do sad poznate modele koji dolaze u Hrvatsku

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

image

Supercar Owners Circle

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:27