FILMOGRAFIJA

Najavljen novi dio Transformersa - ‘Uspon zvijeri‘: Jedan od Autobota i Porsche 911 (964)

Zajedno s Porscheom 911, Bumblebee je ponovno u obliku Camara, i to povišena Dakar izvedba, a predstavljen je i VW mikrobus

Screenshot najave

 YouTube Screenshot

Danas je izašao prvi trailer za novi nastavak "Transformersa: Uspon zvijeri", koji je između ostalog otkrio da će jedan od Autobota biti u obliku Porschea 911 iz generacije 964.

Film će režirati Steven Caple Jr., koji je prethodno režirao Creed II, kao i epizodu televizijske serije Transformers: Earthspark. Ljudske zvijezde filma su Noah (glumi ga Anthony Ramos), bivši vojni zapovjednik, i Elena (glumi Dominique Fishback), koja je muzejski istraživač.

Na ekranu će im se pridružiti razni transformeri. Međutim, veliki zaokret u najnovijem filmu je to što će sadržavati Maximale iz TV serije Transformers: Beast Wars. Među njima je gorila Optimus Primal (glumi Ron Perlman iz Hellboya) i sokol Airazor (glumi Michelle Yeoh).

Srećom, Cybertronijanci kojih se možda sjećate iz prethodnih filmova, koji se skrivaju kao obični automobili, još uvijek su tu. Doista, zajedno s Porscheom 911, Bumblebee je ponovno u obliku Camara, i to povišena Dakar izvedba, a predstavljen je i VW mikrobus. Optimus Prime zadržava svoj kamionski oblik.

image

Screenshot najave

YouTube Screenshot

Prema studiju, Transformers: Uspon zvijeri povratak je “akciji i spektaklu koji su zarobili gledatelje filmova diljem svijeta” te će “publiku odvesti u pustolovinu 90-ih i predstaviti Maximale, Predacone i Terrorconse u postojećoj bitci na zemlji između Autobota i Deseptikona".

Deadline izvješćuje da će film iza sebe imati ozbiljne zvijezde. Uz prilično impresivna gore navedena imena, također će glumiti Peter Dinklage iz "Igre prijestolja" kao "Scourge", Pete Davidson iz SNL-a kao "Mirage" i Michaela Jae Rodriguez kao "Nightbird". Premijera filma je 9. lipnja sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:19