nije prvi put

Krš i lom: Youtuber se pravio važan pa se 1,2 milijuna eura vrijednim McLarenom zabio u zid autosalona

Prednji kraj skupocjenog Senne i prednji kotači su uništeni, baš kao i zid salona, popravak će biti sve, samo ne jeftin

Sudar u LA

 slattdemon99 Reddit

Vozači superautomobila ponekad žele zabaviti mnoštvo "pokazivanjem" pred kamerama, turiranjem motor, ili pravljenjem raznoraznih vratolomija na cesti. Upravo je to bi naum jednog vlasnika rijetkog i skupocjenog McLarena Senne od gotovo 800 KS, međutim njegov "show" je završio katastrofom.

Video objavljen na društvenim mrežama, naime, prikazuje skupocjeni superautomobil kako vozi Ventura Boulevardom u Los Angelesu (USA), a potom je vozač za okupljeno mnoštvo prvo ostavio kružne tragove na asfaltu, okrenuvši se oko svoje osi da bi se "ispalio" dalje ravno bulevarom, no iznenada je izgubio kontrolu i velikom se brzinom zabio u zid salona Lexusa uz cestu.

Video objavljen na Redditu, pokazuje posljedice sudara - prednji kraj Senne i kotači uništeni su baš kao i zid auto salona.

Premda nije potvrđeno tko je bio za volanom, bolji poznavatelji lokalne auto scene poput korisnika Reddita slattdemon99 koji je sve snimio tvrdi da je za volanom bio Youtuber Edmond "Mondi" Barseghian. Barseghian koji je prošle godine već razbio potpuno novi Hummer EV, samo 12 kilometara nakon što ga je izveo iz salona...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:32