Pogledajte video

Klinac bez vozačke dozvole vozio BMW čak 80 km/h iznad ograničenja i to sa sedam osoba u kabini

Neoprezni 19-godišnjak s Floride jurio je prebrzo s dvojicom nevezanih mladića "viška"u autu i bez vozačke dozvole

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Mladi, 19-godišnji vozač s Floride (SAD) trenutno se suočava s ozbiljnim optužbama nakon što ga je policija uhvatila kako vozi brzinom od 185 km/h u zoni od 105 km/h.

Ono što situaciju čini još alarmantnijom je to što nema vozačku dozvolu. Da stvar bude složenija, tinejdžer je također upravljao osobnim automobilom s pet sjedala u kojem je bilo ukupno sedam osoba, uključujući dvije maloljetne osobe koje nisu bile vezane sigurnosnim pojasom.

Prepoznajući ozbiljnost situacije, lokalni šerifov ured iskoristio je ovaj incident kao priliku da pošalje jasnu poruku dajući primjer mladog vozača. U utorak poslijepodne policajci su nadgledali promet na državnoj cesti 50 u blizini granice okruga Orange i Brevard na Floridi. Tamo su pratili tinejdžera prije nego što su odmah krenuli u potjeru.

Nakon što su prišli vozilu, policajci su primijetili dvoje djece bez pojasa u automobilu. "Dvoje od sedam putnika bili su dvogodišnjak i četverogodišnjak koji su sjedili u krilima druge djece koja također nisu bila vezana sigurnosnim pojasevima", rekao je šerifov odjel okruga Brevard.

19-godišnjak je pokazao državnu osobnu iskaznicu i tvrdio da ima vozačku dozvolu. Policija je nije pronašla u evidenciji. Nakon toga je uhićen i odveden u zatvor. Mladić je u međuvremenu pušten iz zatvora uz jamčevinu od 1000 dolara (915 eura). Prijeti mu optužba za nesavjesnu vožnju i vožnju bez dozvole, kao i za prebrzu vožnju te vožnju dvoje djece u vozilu bez sigurnosnog pojasa.

Odjel šerifa okruga Brevard sažeo je svoje mišljenje u objavi o incidentu: "Možda vam je dopušteno da vozite kao idiot u drugim okruzima, ali to prestaje u okrugu Brevard. Dobra vijest je da smo imali slobodno mjestu u našem ‘Iron Bar Lodgeu‘ (zatvor) za našeg malog vražićka, koji će sada ili naučiti voziti kao osoba s pravim zdravim razumom ili u najmanju ruku neće voziti u okrugu Brevard". Video je objavio portal carscoops.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:14