POGLEDAJTE VIDEO

Kao na filmu: Suludi dvojac ukrao policijski auto, uslijedila je spektakularna borba u prometu

Policija tvrdi da su automobil nakon nekog vremena "onesposobili" što je omogućilo daljnji bijeg drskog i ludo hrabrog lopova

Snimka okršaja

 Youtube screenshot

Scena koja je moguća samo u SAD-u i ovoga puta dolazi, pogađate, iz SAD-a. Ovog puta su nam "Ameri" priuštili nezaboravnu potjeru punu akcije u kojoj su svi akteri bili policijski automobili.

Naime, nekoliko policijskih voza hvatalo je drskog lopova koji je nešto ranije ukrao – policijski auto. Sve se dogodilo u okrugu Cumberland u saveznoj državi Pennsylvaniji.

Sve je počelo kada je prometni policajac rutinski zaustavio jednog vozača u prekršaju ovog četvrtka. Vozač i putnik nadmudrili su policajca, pobjegli mu i ukrali njegov službeni automobil. To je dovelo do prave filmske potjere u koju su se uključila brojna policijska vozila.

Jedan od nestašnih muškaraca, suvozač imena Malik Lamar Clover iskočio je iz policijskog vozila i pobjegao u obližnji hotel gdje su ga ubrzo pronašli i uhitili. Tridesetgodišnji vozač Hanif Malik Hall nije se tako lako predao te je nastavio sa svojim bijegom. Kako je to izgledalo snimio je jedan slučajni prolaznik.

Kao što se vidi na kratkom videu vozač se nakratko zaustavlja uz cestu, no nakon što u njega udara jedan policijski automobil nastavlja s bijegom.

Tu se priključuju još dva civilna policijska automobila koji ga također udaraju i blokiraju. Nakon toga prvi policijski auto se opet zaliječe u njega te ga uspješno okreće za 180 stupnjeva.

Takav manevar policija u SAD-u često koristi kako bi zaustavila bjegunce i zbog toga su njihovi auti opremljeni ojačanjima sprijeda.

Tu video završava, a policija tvrdi da su automobil nakon nekog vremena "onesposobili" što je omogućilo daljnji bijeg drskog i ludo hrabrog lopova.

Nestašni dvojac trenutno je u pritvoru i protiv njih će biti podnesene dugačke optužnice na kojima će između ostalog stajati krađa vozila, bijeg od policije, ignoriranje policijskih naredbi i ilegalno posjedovanje vatrenog oružja. Zbog svega toga mogli bi u zatvoru provesti nekoliko desetaka idućih godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:35