VIDEO

Još jedna kultna Toyota Supra IV manje: Mehaničar je ‘zakucao‘ u vlak tijekom probne vožnje

Snimatelj propušta uhvatiti trenutaka sudara, ali hvata posljednji dio Supre kako se raspada u komade dok udara u vlak koji stoji

Toyota Supra (prometna nesreća)

 Facebook Screenshot

Svijet je izgubio još jednu četvrtu generaciju Toyote Supre, i nakon što smo vidjeli razmjere ove nesreće, nevjerojatno je da je itko preživio. U ponedjeljak se automobil prevrnuo i otkotrljao u vlak, dok ga je vozio mehaničar.

Video prikazuje tamnocrvenu MkIV Supru koja se brzo udaljava od snimatelja prije nego što gubi trakciju. Snimatelj propušta uhvatiti trenutaka sudara, ali hvata posljednji dio Supre kako se raspada u komade dok udara u vlak koji stoji.

Prema izvorima u The Driveu, taj snimatelj je Trey Grube. Kaže da je vozač Supre bio mehaničar u lokalnoj auto radionici i da je "potpuno dobro" iako je izletio iz vozila tijekom sudara. Policija Englewooda potvrdila je vozač nije bio registrirani vlasnik automobila.

To je loš izgled za bilo koju trgovinu koja je odgovorna za tako nesmotrenu vožnju i konačnu propast klasične Toyote Supre. Riječ je navodno o Bespoke Motorsportsu iz Englewooda. Član grupe Colorado Car Spotters na Facebooku objavio je više fotografija nesreće.

Rečeno je da je ova Supra imala samo 27.350 kilometara na satu, i oko 900 KS ispod poklopca motora. To daje neke naznake zašto je uopće došlo do nesreće, jer se vozač vjerojatno nije mogao nositi s tolikom snagom automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:02