Potrudio se

I Enzo bi bio zadovoljan: Pogledajte ovu fantastičnu repliku LaFerrarija na osnovi prastare Toyote

Projekt je zahtijevao stotine sati rada, kao što pokazuje video, ali se isplatilo. Auto egzotičnog izgleda može se registrirati

LaFerrari replika

 YouTube Screenshot

La Ferrari je gotovo nedostižan za većinu ljudi na svijetu, ali iskusna ekipa iz Vijetnama uspjela je od nule stvoriti nevjerojatnu repliku. Projekt je zahtijevao stotine sati rada, kao što pokazuju videozapisi, ali rezultat se isplatio kao potpuno upravljivo vozilo egzotičnog izgleda.

YouTube kanal NHET TV u prošlosti je napravio mnoge slične modele, pri čemu je tim postajao sve bolji i bolji. Imitacija superautomobila temelji se na prilagođenom metalnom okviru, s bodykitom od stakloplastike koji je napravljen da izgleda kao ukinuti vodeći model Maranella.

Iako bi automobilski entuzijasti mogli reći da ovo nije pravi La Ferrari, pozornost posvećena detaljima je prilično impresivna, a rezultirajuće vozilo definitivno privlači pažnju.

Dvobojna karoserija dodatno je poboljšana vratima koja se otvaraju prema gore, aluminijskim naplatcima s pet krakova u crnoj boji, uvlačivim stražnjim spojlerom, plus potpuno funkcionalnim LED rasvjetnim jedinicama na oba kraja.

Nadalje, puno je posla uloženo u unutrašnjost kabine, sa sjedalima, nadzornom pločom, upravljačem, ručicama za mjenjač, ​​instrumentnom pločom i drugim posebno prilagođenim komponentama stiliziranim prema La Ferrariju.

Za one od vas koji se pitaju o pogonskom sklopu, potječe iz stare Toyote Carine koja je bila u jako lošem stanju. Pouzdani četverocilindrični benzinski motor premješten je u središnji položaj, šaljući snagu na stražnju osovinu.

Iako brojke o performansama neće biti usporedive s neizmjerno snažnim hibridnim hiperautomobilom kao što je La Ferrari, postavke su prikladne za takav stil karoserije.

Kako bi stvari bile još realističnije, tim je izradio poklopac motora u stilu Ferrarija koji je vidljiv kroz stražnje staklo, te je nadogradio zvuk koji dolazi iz četverostrukih ispušnih cijevi. Proces izgradnje dokumentiran je u videozapisima u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:21