BIZARNO PRIZNANJE

Hammond odgovorio za kojim autom kojeg je prodao najviše žali: ‘Bit će lijes jednom Australcu‘

Morgan je izradio samo 103 primjerka egzote, a auto još uvijek ima pločicu - "izrađen za Richarda Hammonda"

Richard Hammond i 2008. Morgan AeroMax

 YouTube Screenshot

U nedavnom videu, Richard Hammond odlučio je odvojiti malo vremena iz svog užurbanog dana kako bi odgovorio na pitanja koja se često pojavljuju u odjeljku za komentare DriveTribeovih videa. Jedno od tih pitanja bilo je za kojim je automobilima u životu najviše požalio što je prodao.

Richard Hammond tada počinje pričati o svojem Morganu AeroMaxu, kojeg njegova žena baš i nije voljela. Konačno je popustio i prodao ga jednom Australcu, koji ga sigurno voli, možda više i od Hammonda. On kaže da ga je, iako ga je prodao, također jako volio i da je gajio fantazije da će jednog dana ponovno stupiti u kontakt s tim čovjekom i otkupiti ga.

To je i napravio, no tada je otkrio da to vjerojatno neće moći učiniti. "Nedavno sam saznao da je dobio dopuštenje da će biti pokopan u njemu kada umre. Jednom kad umre, bit će pokopan u onome što još uvijek smatram svojim Morgan AeroMaxom".

I trebao bi jer automobil, kojih su napravljena samo 103, još uvijek ima pločicu na uz motor na kojoj piše da "Napravljeno za Richarda Hammonda". Međutim, Australac je na neki način učinio automobil više svojim nego Hammondovim.

image

Richard Hammond i 2008. Morgan AeroMax

YouTube Screenshot

"Očito ga neću moći otkupiti jer će u njemu biti njegovo tijelo", kaže Hammond. "Jedna od ljepših stvari u vezi s automobil je njegova unutrašnjost, ali Australac ga neće učiniti ništa ljepšim, zar ne? Dakle, nažalost, to je jedan auto koji je jako i zauvijek izašao iz mog života".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:31