trailer

‘Furiosa‘: Non stop akcija, još jedan nastavak ‘Mad Maxa‘ mogao bi oduševiti ljubitelje jurnjave

Poput prethodnih nastavaka Mad Maxa i ovaj će imati mnogo ludih vozila i jurnjave pa će sigurno biti izuzetno zabavan za gledanje

Furiosa film

 Warner Bros Pictures

Nastavak, odnosno preciznije prequel vrlo uspješnog filma Mad Max: Fury Road iz 2015. godine dolazi u kina 24. svibnja iduće godine. U filmu koji će se zvati Furiosa: A Mad Max Saga glumit će Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth u glavnim ulogama.

Warner Bros je upravo objavio prvi trailer za film, kojeg je kao i prethodne iteracije kultne franšize, režirao kultni George Miller. Taylor-Joy, najpoznatija po ulozi u megauspješnoj Netflixovoj seriji The Queen‘s Gambit, glumit će ključnu ulogu mlade Furiose koju je glumila Charlize Theron u Fury Roadu. Taylor-Joy i Hemsworthu u novom filmu pridružit će se Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson i Quaden Bayles.

image

Furiosa film

Warner Bros Pictures

Distopijski "film ceste" pratit će priču o Furiosi koju je otela horda bikera predvođena Warlordom Dementusom. Poput prethodnih nastavaka Mad Maxa i ovaj će imati mnogo ludih vozila i jurnjave, otkriva trailer, pa će sigurno biti izuzetno zabavan za gledanje.

“Miller sada ponovno okreće stranicu s potpuno novom originalnom, samostalnom akcijskom avanturom koja će otkriti porijeklo moćnog lika iz globalnog hita Mad Max: Fury Road koji je višestruko nagrađen Oscarom", napisali su iz Warner Brosa u službenom priopćenju.

image

Furiosa film

Warner Bros Pictures

Zanimljivo, The Hollywood Reporter tvrdi, da je film fokusiran na Furiosu zamišljen prije nego što je snimljen Fury Road, ali je odgođen zbog pravne borbe između Georgea Millera i Warner Brosa oko podjele profita od Fury Roada.

Miller je izvorno namjeravao da Charlize Theron zadrži svoju ulogu Furiose korištenjem CGI tehnika kako bi izgledala mlađe, ali 2020. je rekao da tehnologija još nije toliko napredna da bi izgledala realistično. Theron je kasnije priznala da je "malo srceparajuće" što se neće opet glumiti Furiosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:25