I TO KAKAV!

F1 vozač kupio svoj prvi automobil nakon što je 9 godina vozio Golfa kojeg su mu poklonili roditelji

Tijekom cijelog svog mandata u Formuli 1, Sainz se vozikao u VW Golfu kojeg su mu roditelji kupili kad je imao 18 godina

Carlos Sainz i Ferrari 812 Competizione

 YouTube Screenshot

Carlos Sainz proveo je posljednjih 9 godina u bolidu Formule 1, ali je tek sad primio prvi automobil koji je kupio vlastitim novcem. I očekivano, to je prilično poseban automobil.

Tijekom cijelog svog mandata u Formuli 1, Sainz se vozikao u VW Golfu kojeg su mu roditelji kupili kad je imao 18 godina. Međutim, nakon što je postao vozač Ferrarija, odlučio je da je to savršena prilika da naruči jedan od najpoželjnijih modela proizvođača automobila - 812 Competizione.

Španjolski vozač naručio je model putem Ferrarijevog Tailor Made programa koji mu je omogućio da ga konfigurira točno prema specifikacijama iz snova. Vanjski dio superautomobila završen je u zadivljujućoj nijansi satensko srebrne jer Sainz kaže da voli tamnije boje.

Također ima dio haube završen sjajnim karbonskim vlaknima i obrubljen jarko crvenim detaljima. Oni se nastavljaju na prednjem spliteru od karbonskih vlakana, bočnim pragovima, stražnjem difuzoru i stražnjim otvorima za zrak. Zadivljujući set crnih naplataka skriva crvene kočione čeljusti.

Sainz se također pobrinuo da kabina njegovog 812 Competizione bude posebna. Ima sjedala u potpunosti obučena u sivu i crvenu alcantaru i gazne ploče od karbonskih vlakana s natpisom "Smooth Operator". Tepisi također imaju broj "55" prošiven crvenom bojom, kojeg Sainz koristi u utrkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 00:48