TUNING

Bijeli naplatci i bodykit: Tuneri pokazali što je sve moguće s kutijastim dizajnom VW ID.Buzza

VW ID. Buzz je reimaginacija ikone i jedva čekamo vidjeti kako će ga se entuzijasti dočepati i stvoriti nevjerojatne stvari

Volkswagen ID.Buzz tuning

 Prior Design

Volkswagen ID. Buzz je već u proizvodnji za europsko tržište, i tuneri su već počeli pripremati asortiman naknadnih dijelova za električni kombi. Prior Design pokazao je nekoliko koncepata koji prikazuju stilske mogućnosti kombija.

Novi kotači, spušteni ovjes i suptilne promjene na prednjoj i stražnjoj strani mogu istinski promijeniti dizajn Buzza. Kombi nije puno više od pravokutne kutije s nosom, ali Prior Design bi ipak mogao dotjerati stil i promijeniti stav kombija.

Dvobojni bijelo-srebrni primjerak ima naglašeniju rešetku koja zadržava originalne dijamantne perforacije, ali ima ugrade koje bolje definiraju lice kombija. Crna boja također pomaže, a bijeli Rotiformovi naplatci dodaju više sportskog štiha i stila.

image

Volkswagen ID.Buzz tuning

Prior Design

Ažuriranja stražnjeg dijela mnogo su suptilnija, a EV dobiva sportski difuzor koji oponaša motiv stražnjih svjetala pune širine. To je dizajn koji se također koristi za produljeni krovni spojler, povezujući sve nove elemente stražnjeg kraja s originalnim dizajnom. Crveno-crni VW nosi još suptilniji stražnji difuzor koji ima tanki crveni naglasak.

image

Volkswagen ID.Buzz tuning

Prior Design

Mnogo toga se može promijeniti, ali jednako smo uzbuđeni vidjeti što će se dogoditi s Buzzovom prostranom unutrašnjosti. Volkswagen je već najavio svoje planove za ponudu California Camper varijante negdje nakon 2025., ali tuneri već pretvaraju EV u kamper.

image

Volkswagen ID.Buzz tuning

Prior Design

Koncepti Prior Designa samo su pregled onoga što bi moglo biti dostupno jednog dana. Bilo koji novi body kit negativno bi utjecao na EV-ov domet. VW ID. Buzz je reimaginacija ikone i jedva čekamo vidjeti kako će ga se entuzijasti dočepati i stvoriti nevjerojatne stvari s njim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:11