Carla booking

Sve na jednom mjestu za vozače: Korisna besplatna aplikacija s bazom servisera, limara, električara...

Inovativna aplikacija nudi sve auto usluge na jednom mjestu, a dostupna je na Google Play-u i App Store-u

Popravak automobila, ilustracija

 Profimedia

Tijekom godina naši nam automobili ponekad počinju javljati da je vrijeme za servisni pregled, pale se razne lampice, nešto "kucka" ispod poklopca motora, ispuh se čuje glasnije kao da je probušen, gume su već dotrajale, automobil neće upaliti svaki puta, ili pak ne znate gdje popraviti lim ili lak od oštećenja iz sudara...

image

Popravak automobila, ilustracija

Marin Tomaš

Ponekad nam tako hitno treba dobar majstor, međutim nisu svi vozači vični održavanju i popravcima, informirani u čemu je problem ili kome se obratiti. Jednostavno su - samo vozači. Tada mogu pomoći usmene informacije ili internet, međutim na tržištu se pojavila zanimljiva aplikacija koja nudi sve potrebne auto usluge na jednom mjestu, a dostupna je na Google Play-u i App Store-u.

Putem aplikacije Carla Booking brzo i jednostavno možete pronaći i rezervirati termin za pregled ili poravak, jer aplikacija u svega par klikova spaja vozače s najboljima majstorima u domaćem sektoru automobilskih usluga, pa će tako i svaki ljubitelj automobila koji za svog limenog ljubimca traži uvijek najbolju i najbrže dostupnu opciju, ovu novu aplikaciju smatrati korisnom.

image

Održavanje automobila, ilustracija

Profimedia

Aplikacijom su trenutno obuhvaćene auto usluge u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Karlovcu i okolici, Splitu, te se planira uskoro širiti na druge veće gradove i mjesta u zemlji.

Aplikacija je vrlo pregledna, a automobilske usluge dodane su u dvadeset skupina djelatnosti i to prema vašoj lokaciji, određujući vama najbližu.

Autopraonice, vulkanizeri, automehaničari, autoelektričari, limari, autolakireri, tapetari i slične djelatnosti, čak i brzi najam automobila tek su na klik od vas putem aplikacije. Aplikacija je besplatna, zauzima 48 MB memorije vašeg pametnog telefona te je jasna i brza za korištenje.

image

Popravak automobila, ilustracija

Marin Tomaš

Usto, zanimljive funkcije aplikacije su opcija za direktan telefonski poziv i navigacija do adrese, mogućnost dodavanja servisa u Favorite na svom profilu na aplikaciji, mogućnost ostavljanja recenzija servisima, ili prikaz rezultata po udaljenosti i na karti, a tu je i filtar za različite vrste vozila: motocikle, male, srednje, velike (ili SUV) automobile, terence, kombije, kamione, autobuse. Na aplikaciji nema naplate, usluge koje se odaberu se plaćaju direktno.

Trenutno je ova aplikacija u potpunosti razvijena u Hrvatskoj, u poslu širenja na cijelu zemlju kako bi obuhvatila što više usluga i servisa, a prilagođavat će se ovisno o zahtjevima vozača i potrebama tržišta. U svakom slučaju zanimljiva novost za sve koji traže bilo kakvu uslugu za svoj automobil...

image

Carla Booking aplikacija

Screenshot

Sve auto usluge na aplikaciji:

1. Autopraonice, 2. Car detailing, 3. Vulkanizeri, 4. Automehaničari, 5. Autolimari, 6. Autolakireri, 7. Auto stakla, 8. Pomoć na cesti, 9. Auto kuće, 10. Auto kozmetika, 11. Auto elektrika, 12. Auto klime, 13. Auto tuning, 14. Rent a car, 15. PDR- popravci bez lakiranja, 16. Auto tapetarije, 17. Auto folije, 18. Procjene štete na vozilu, 19. Restauracije vozila, 20. Ugradnja ambijentalne rasvjete

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. lipanj 2024 07:03