PRVIH 100

Pravila nagradne igre: Osvojite aktualni i idući broj digitalnog izdanja Auto kluba!

Dovoljno je da u inbox pošaljete svoju e-mail adresu koja će ujedno biti i korisničko ime i na koju ćemo poslati pristupne podatke.

Auto klub

 Auto klub

HANZA MEDIA d.o.o. svojim followerima na facebook stranice Auto kluba poklanja aktualni i predzadnji broj digitalnog izdanja Auto kluba.

Dovoljno je da u inbox pošaljete svoju e-mail adresu koja će ujedno biti i korisničko ime i na koju ćemo poslati pristupne podatke.

Nagrada je ograničena na prvih 100 followera.

Navedene podatke ćemo koristiti kako bi vam omogućili pristup digitalnom izdanju Autokluba.

S osobnim podacima koje učinite dostupnim postupati ćemo u skladu s odredbama relevantnih propisa koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

U skladu s time, koristimo fizičku, elektroničku i administrativnu zaštitu koja osobne podatke štiti od gubitka, zloupotrebe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjena i uništavanja. Pri obradi osobnih podataka, HANZA MEDIA d.o.o.djeluju u skladu s propisanim politikama i procedurama koje se odnose na zaštitu osobnih podataka.

Radi osiguranja poštene i transparentne obrade obavještavamo vas o sljedećem:

Voditelj obrade osobnih podataka, u smislu Opće uredbe o zaštiti podataka je HANZA MEDIA d.o.o., Zagreb, Koranska 2;

Sudionik može u svakom trenutku, a u svezi obrade svojih podataka, kontaktirati Službenika za zaštitu osobnih podataka na broj telefona: 01/6173939 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U svrhu provođenja natječaja, HANZA MEDIA d.o.o. će pristup osobnim podacima odobriti onim primateljima kojima je to potrebno radi obavljanja poslova u okviru zakonom utvrđene djelatnosti primatelja.

HANZA MEDIA d.o.o. će osobne podatke sudionika čuvati sve do opoziva Sudionika;

Sudionik ima pravo u svakom trenutku zatražiti pristup, odnosno potvrdu o tome obrađuju li se osobni podaci koji se odnose na njega, te će mu HANZA MEDIA d.o.o. u razumnom roku i bez nepotrebnog odgađanja pružiti sve relevantne informacije koje se odnose na obradu njegovih podataka;

Sudionik ima pravo u svakom trenutku ishoditi ispravak netočnih osobnih podataka, kao i dopunu nepotpunih osobnih podataka koji se odnose na njega, te pravo na prigovor nadležnom Nadzornom tijelu.

HANZA MEDIA d.o.o. zadržava pravo obrađivati osobne podatke Sudionika za potrebe izravnog marketinga svih izdanja Hanza medie d.o.o. i s njome povezanih društava.

Sudionik u svakom trenutku ima pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega za potrebe izravnog marketinga. Prigovor može dostaviti na adresu: Zagreb, Koranska 2, ili pozivom na broj telefona: 01/6173939 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Po prijemu takvog prigovora Priređivač se obvezuje zaustaviti daljnju obradu osobnih odataka Sudionika koji se odnose na njega, a u svrhu izravnog marketinga. Prigovor na obradu osobnih podataka u marketinške svrhe ni na koji način ne utječe na sudjelovanje Sudionika u natječaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:06