PROGLAŠEN POBJEDNIK

Nagrada za najtunera mehaničaru iz Zagreba koji je odradio nestvarnu konverziju na Audiju 80

Pobjednikom natječaja proglasili smo Ivana Vukovića koji je prebacio 1,8-litreni turbobenzinac i quattro pogon iz A4 B5 u Audi 80 B4

Predaja nagrada
Na fotografiji: Ivan Vukovic.

 Davor Pongračić/ CROPIX

Naš višemjesečni natječaj za najbolji tuning u Hrvatskoj konačno je priveden kraju, nakon što smo zajedno s predstavnicima CVH izabrali pobjednika i drugoplasiranog među 12 finalista koji su prethodno predstavili svoje uratke na stranicama Auto kluba.

Iako je bilo skupljih i atraktivnijih prerada, pobjednikom natječaja Najtuning proglasili smo Ivana Vukovića, mehaničara iz Zagreba. I to prvenstveno radi uloženog truda. On je, naime, prebacio 1,8-litreni turbobenzinac i quattro pogon iz novije linije A4 B5 u staru školjku kultnog Audija 80 B4, te pritom ugradio novi mjenjač, kočnice i ovjes.

image

Predaja nagrada

Davor Pongračić/ CROPIX

Vukoviću su trebale čak četiri godine da prikupi potrebne informacije i izvede mehaničarski pothvat kakav se zbilja ne viđa često.

"Ne vjerujem da ste izabrali baš mene", rekao nam je Vuković dok smo mu predavali vaučer od 5000 kuna za kupnju u trgovinama tvrtke Tokić, gdje – ispostavilo se – i inače kupuje dijelove.

image

Audi tuning

Matija Djanješić/CROPIX

Uz titulu Najtunera, Vuković je nagrađen i vaučerom od 5000 kn za kupnju u trgovinama tvrtke Tokić d.o.o. Drugo mjesto te nagradni paket sastavljen od ulja Motul 300V Competition i autokozmetike Motul Car Care pripalo je Marinu Dajaku, vlasniku VW Golfa GTI s podesivim KW ovjesom, naplacima BBS R-CH, sportskim usisom i Milletechovim auspuhom od nehrđajućeg čelika.

image

Predaja nagrada

Davor Pongračić/ CROPIX

Auto mu nismo uzalud već na prvu proglasili “apotekom”. Marin Dajak osvojio je izborno povjerenstvo brojnim doradama koje su sve odreda uredno atestirane. Baš kako bi to uvijek trebao biti slučaj...

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Centrom za vozila Hrvatska

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:48