Ulje Motul 300V

Motulovo sintetičko motorno ulje za dug život i snagu motora visokih performansi

Ulja Motul su desetljećima neizostavni dio najuspješnijih trkaćih momčadi na najzahtjevnijim utrkama i relijima u svijetu

Motul 300V

 Motul

Od automobila visokih performansi do velikih utrka, jedno je ime u posljednjih 50 godina sinonim za uspjeh — sintetičko motorno ulje Motul 300V Competition. Ovaj proizvod rođen je iz Motulove neprestane potrage za stalnim uspjesima na trkaćim stazama. Lansiran 1971. godine, Motul 300V razvijen je kako bi pomogao trkaćim timovima postići maksimalnu učinkovitost i pouzdanost motora, u najzahtjevnijim uvjetima. Proizvodi se u nekoliko specifikacija, prilagođene raznim konstrukcijama i tehnologijama motora.

image

Motul 300V

Motul

Zašto oznaka 300V? Njome se odaje počast pobjedama ostvarenima bolidima koji su koristili ulja Motul u dosadašnjim utrkama (300 victory = pobjeda). Tijekom desetljeća, Motul je kontinuirano usavršavao svoj vodeći proizvod i danas ulje 300V nastavlja biti neizostavni dio vrhunskih svjetskih momčadi i njihova slavlja na pobjedničkim postoljima, od utrka u Le Mansu do utrka automobila visokih performansi i Drift Mastersa. Svoju izdržljivost već niz godina dokazuje i na Rallyju Dakar, kao najtežoj utrci na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:04