čin luđaka

Vozila autocestom pa joj netko u vjetrobran bacio čelično koplje: ‘Imam sreće, zaustavio ga je volan!‘

U policiji kažu da će pronaći osobu odgovornu za napad i optužiti je za teški napad smrtonosnim oružjem

Koplje u vjetrobranu

Žena u Teksasu imala je sreću da je preživjela zastrašujući trenutak u kojem je netko bacio dugačko čelično koplje s velikom oštricom na njezin automobil na autocesti. Nevjerojatan incident dogodio se blizu San Antonija, a policija pretpostavlja da je koplje na auto bacila osoba koja je stajala uz rub Interstatea 10.

Koplje je probilo vjetrobransko staklo vozačice automobila koja je silovito uletjela u kabinu, a da ju ne probije u sjedalu zaustavio ga je stup volana. Vozačica Canales je podijelila dva videa na TikToku u kojima je detaljno opisala svoje iskustvo.

Na prvom prikazuje koplje koje strši iz vjetrobranskog stakla s oštrim vrhom poput noža pritisnutim na volan. Na drugom videu se može vidjeti kako ga lokalni policajac vadi iz vjetrobranskog stakla i pregledava ga.

@420juicy Spear through my windshield. Csi pulling it out. Completely random attack. Not road rage nor do I know who did this. This was someone standing on the side of the access road #almostdied #spear #texas #texas #sanantonio ♬ original sound - Juicyjuice

"Netko nešto mora znati o ovom, pa se nadam da će se netko javiti s informacijama", rekla je Canales razgovarajući s News4SA. "Idući put netko bi mogao smrtno stradati."

Da je koplje pogodilo Canales, mogla je biti ozbiljno ozlijeđena ili ubijena, a čini se da lokalna policija ovaj slučaj shvaća vrlo ozbiljno.

Doista, narednik policije San Antonija Washington Mososo potvrdio je da se pregledavaju lokalne nadzorne kamere kako bi vidjeli mogu li identificirati osobu koja je bacila koplje.

@420juicy This was while i was driving on an access road. This was NOT anyone I know nor was it road rage. Some literally launched this at my car from the side of the road. #almostdied #spear #san antonio #texas #sapd ♬ original sound - Juicyjuice

"Ne viđamo ovo često", rekao je Mososo za News4SA. “Ovo nije igra. Ovo nije smiješno. Kad pronađemo osobu koja je za to odgovorna, bit će uhićena.”

Ako policija uhiti ovog bezumnika, mogao bi biti optužen za teški napad smrtonosnim oružjem, što je kazneno djelo drugog stupnja u Teksasu ili do 20 godina teške robije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:30