SNIMILA JE POLICIJA

Vozila 100km/h brže od ograničenja, a njen izgovor je nevjerojatan! Mercedes je odmah zaplijenjen

Službenici policije u presretaču njen su izgovor shvatili djetinjastim pa i pomalo bezobraznim za tako obijesnu vožnju
Prebrza vozačica
 Derbyshire Roads Police Unit Twitter

Mercedes-AMG G63 je doista nešto posebno na cesti: kultni arhaični kutijasti terenac s masom od 2,5 tona, vjetrobranom postavljenim pod gotovo 90 stupnjeva i s 4,0-litreni V8 BiTurbo motorom od 585 KS i 850 Nm ispod prednjeg poklopca i kod najiskusnijih vozača izaziva strahopoštovanje.

Međutim, može ga kupiti svatko tko ima novac, i voziti se ako treba i 100 km/h više od ograničenja. Pa čak i u po prometnim propisima, vrlo strogoj Velikoj Britaniji.

Jedan takav Mercedes nedavno je zaustavila policija u Derbyshireu zbog prekoračenja brzine za više od 100 km/h.

No ono što je veće iznenađenje od prekoračenja brzine ženske osobe koja je autocestom M1 putovala u prosjeku 182 km/h (od 160 do 210 km/h), nakon konstantnog mjerenja na dionicama gdje je dopušteno maksimalno 113 km/h (70 milja na sat), bio je njen izgovor - "Morala sam hitno na WC!"

Službenici policije u presretaču njen su izgovor shvatili djetinjastim pa i pomalo bezobraznim za tako obijesnu vožnju pa su se svojim "ulovom" pohvalili i na službenom Twitter profilu, jer svakom se može dogoditi da hitno mora na toalet za vrijeme vožnje, ali nitko zbog toga kilometrima ne vozi preko 200 km/h.

Usto, osoba nije imala ni trajnu vozačku dozvolu već privremenu s kojom smije upravljati samo uz nadzor starije osobe prema britanskom zakonu, međutim vozačica je bila sama u Mercedesu. Isto tako prema britanskom zakonu, vozačica je uhićena, Mercedes zaplijenjen, a kazne za ovakvo (ne)djelo su na "Otoku" stravične...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:04