Atraktivna rumunjka

Vozi na kotačima od 20 cola: Njemački tuner predstavio Daciju Duster kakva se ne viđa svaki dan

Očekujemo da će 2024. stići potpuno nova generacija, iako sumnjamo da će proizvođač automobila ikada razmotriti sportsku varijantu

Dacia Duster Carpoint Yellow Edition

 Carpoint

Dacia Duster je poznata po dobrom odnosu cijene i kvalitete, ali većina vlasnika preferira vodeću opremu Extreme.

Njemački tuner CarPoint to zna, zbog čega su predstavili još posebniju verziju SUV-a s dodatnim značajkama. Primjer je prikazani Duster CarPoint Yellow Edition koji izgleda kao SUV s performansama koji nikada nije izašao iz tvornice.

image

Dacia Duster Carpoint Yellow Edition

Carpoint

Najočitija izmjena je novi set 20-inčnih aluminijskih naplataka s pet krakova završenih u crnoj boji sa žutim detaljima. Šire niskoprofilne gume definitivno će ograničiti off-road karakteristike Dustera, kao i značajno spušteni ovjes koji ga približava tlu dajući mu sportskiji stav.

Robustan karakter rumunjskog SUV-a jedna je od njegovih glavnih prodajnih prednosti, ali sigurni smo da su ga neki kupci planirali koristiti samo na asfaltu tako da će vrlo vjerojatno biti publike za ovu kreaciju.

image

Dacia Duster Carpoint Yellow Edition

Carpoint

SUV ima upečatljivu žutu karoseriju koja je u kontrastu s crnom oblogom oko karoserije i ima grafiku "CarPoint Edition" na stražnjim četvrtinama. Dodatno, Duster dolazi opremljen s prednjim nosačem i dvostrukim ispušnim cijevima straga. Konačno, rešetka s novim Dacia emblemom dobiva žute akcente kako bi se istaknula u gomili Dustera.

Opcijske značajke uključuju kuku za prikolicu, dodatni set 16-inčnih aluminijskih naplataka sa zimskim gumama ili gumama za sve vremenske uvjete na standardnim 20-inčnim naplatcima.

image

Dacia Duster Carpoint Yellow Edition

Carpoint

Promjene su manje očite unutar kabine jer su ograničene na pragove vrata od nehrđajućeg čelika i patosnice od velura. Posebno izdanje nadovezuje se na Prestige visokih specifikacija koji standardno dolazi s 8-inčnim Media Nav infotainmentom, kamerom s višestrukim pregledom, automatskom kontrolom klime, grijanim sjedalima i tempomatom.

image

Dacia Duster Carpoint Yellow Edition

Carpoint

Duster sportskog izgleda ne dobiva nikakve nadogradnje performansi, ali se temelji na opremi 1.3 TCe 150 4WD koja je najsnažnija u ponudi. 1,3-litreni motor s turbom proizvodi 150 KS (110 kW) i 250 Nm okretnog momenta, šaljući snagu na sva četiri kotača putem ručnog mjenjača sa šest stupnjeva prijenosa.

image

Dacia Duster Carpoint Yellow Edition

Carpoint

Dacia Duster CarPoint Yellow Edition košta 33.990 eura, što zvuči kao poštena cijena s obzirom na dodatni pribor. Pregledavajući ponudu pronašli smo mnogo specijalnih proizvoda "CarPoint Edition" s različitim bojama i različitim opcijama pogona.

Očekujemo da će 2024. stići potpuno nova generacija Dacia Dustera, iako sumnjamo da će proizvođač automobila ikada razmotriti sportsku varijantu SUV-a, prepuštajući to u potpunosti tunerima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:49