FILMSKA POTJERA

Video: Policija izgurala s ceste ukradeni Porsche 911 GT3 nakon što se dao u bijeg, evo i kako!

Trebala su četiri policijska vozila kako bi uspjela zaustaviti Porschea i privesti potjeru kraju
Screenshot: Twitter

Policija u Velikoj Britaniji objavila je dramatični video koji prikazuje potjeru ukradenog Porschea 911 GT3 iz 996 generacije krajem siječnja ove godine.

Dashcam snimke iz policije West Midlands u početku pokazuju kako policajac bljeska svjetlima njihova vozila prije nego što se zaustavio iza ukradenog Porschea. Međutim, vozač ne pokazuje namjeru zaustaviti se i umjesto toga daje se u bijeg.

Policajac koji progoni vozača Porschea ostao je izuzetno miran tijekom potjere i ležerno opisuje što se događa, čak u jednom trenutku objašnjava kako se vozač bori s proklizavanjem automobila dok pokušava proći kroz kružni tok. Stvari za vozača Porschea brzo kreću od lošeg prema gorem, jer gubi kontrolu na zaleđenim cestama što rezultira potpunim gubitkom kontrole.

Međutim, čak ni to nije bilo dovoljno da se zaustavi nego se ponovno daje u bijeg. Na kraju, policijski automobil BMW serije 3 Touring udara u bočni dio Porschea, izgurujući ga s ceste i u snijeg. Trebalo su četiri policijska vozila kako bi uspjela zaustaviti Porschea i privesti potjeru kraju.

U priopćenju policije navodi se kako su uhitili lopova nakon dramatične potjere u centru Birminghama samo dva sata nakon što je automobil ukraden. U svakom slučaju vozač Lee Smythe osjetio je na vlastitoj koži da se automobili sa stražnjim pogonom ne ponašaju previše dobro na zaleđenim cestama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:30