ŠTO MU JE BILO?

Video: Nevjerojatno, odlučio zapaliti cigaretu dok toči benzin. Pogledajte što se tada dogodilo

Na snimci se vidi kako muškarac toči gorivo i u jednom trenutku poseže za upaljačem kako bi zapalio cigaretu

Zapalio cigaretu na benzinskoj

 Twitter screenshot

Da je pušenje štetno za zdravlje jedan je Rus naučio na mnogo teži način. I onima ne baš najbistrijima među nama jasno je zašto je pušenje zabranjeno na benzinskim postajama. No Rus sa snimke očito nije imao previše razuma ili je imao previše votke u krvi.

Na snimci nadzorne kamere s benzinske postaje u ruskom Čeljabinsku pokazuje vidi se kako je vozač druge generacije Renaulta Logana odlučio zapaliti cigaretu dok je točio gorivo. Posljedice su bile očekivane, jer Rus je očito zaboravio da su benzinske pare lako zapaljive.

Nevjerojatna nezgoda se dogodila 23. srpnja, a sada je osvanula na društvenim mrežama. Na sreću, moglo je završiti i puno gore. Na snimci se vidi kako muškarac toči gorivo i u jednom trenutku poseže za upaljačem kako bi zapalio cigaretu.

Benzinske pare odmah su se pretvorile u buktinju, a da bi stvari bile još gore Rus je, kada je vidio da je "vrag uzeo šalu", uklonio "pištolj iz spremnika" što je dovelo do prolijevanja dodatnog benzina i razbuktavanja plamena. Ipak taj potez mu je omogućio da uskoči u automobil i odveze ga na sigurnije mjesto. Odmah nakon toga vraća se do "pumpe", uzima aparat za gađenje požara i sprječava veću katastrofu.

Lokalni mediji donose da je muškarac u nezgodi zadobio teške opekline na nogama i da se trenutno oporavlja u bolnici nakon presađivanja kože, no nije u životnoj opasnosti. Što je bilo s automobilom ne zna se.

Ovaj video dobro je upozorenje zašto ne bi trebalo miješati vatru i benzin, pogotovo na benzinskoj postaji. Svaka benzinska postaja oblijepljena je znakovima zabrane pušenja s vrlo dobrim razlogom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2023 19:32