FOTO

UZALUD SVE MASKIRNE FOLIJE, TEASERI I NAJAVE: Procurila prva slika nove Toyote Supre koja kod nas stiže u svibnju iduće godine!

 
 SupraMKV.com

Toliko skrivanja, kamuflažnih folija, teasera da bi na kraju na ovaj način vidjeli novu Supru! Toyota sigurno nije planirala da će ovo biti prva fotografija nove Supre bez maskirne folije, no netko očito nije mogao izdržati te je slikao automobil prilikom utovara na kamion. Slike je naravno procurila (prvo je objavljena na SupraMKV forumu), a sada će vrlo brzo "obići" svijet. Doduše, vidi se samo prednji dio, no vjerujemo kako bi čelni ljudi ipak htjeli da je javnost prvi put vidjela ovaj automobil na salonu u Detroitu sredinom siječnja kada je zakazana službena premijera. Zasad nam je već poznato dosta detalja o ovom automobilu, naš suradnik već ju je isprobao i na stazi (doduše, s maskirnom folijom).

SupraMKV.com

Toyotin coupe oslanja se na mehaniku posljednje verzije BMW-a Z4. Prednji ovjes je klasični MacPherson, straga je multilink, a ispod prednjeg poklopca turbo benzinski 3.0 motor koji razvija oko 350 konja i 500 Nm okretnog momenta. Na razvoju nove Supre radio je i iskusni relijaš Jari-Matti Latvala, tako da su svi preduvjeti za zabavu u vožnji ispunjeni...S nestrpljenjem čekamo službenu premijeru, ali i svibanj kada će automobil doći u domaće salone!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:02