TUNING

U Mansoryju pune ruke posla: Na red došao i novi Mercedes-AMG SL 63 koji sada ima 840 KS

Tuner kaže da je automobil sada sposoban postići stotku za 3,2 sekunde i razviti maksimalnu brzinu od 332 km/h

Mansory Mercedes AMG SL 63

 Mansory

Pred vama je Mansoryjev tretman novog Mercedesa AMG-a SL-a 63 o kojem smo pričali posljednjih nekoliko mjeseci. Kao što smo očekivali od Mansoryja, izmjene za novi SL 63 su prilično sveobuhvatne i obuhvaćaju promjene na vanjštini i interijeru, kao i na motoru.

image

Mansory Mercedes AMG SL 63

Mansory

Počnimo s motorom – sportaša s otvorenim krovom pokreće 4,0-litreni AMG V8 s dva turba koji razvija 577 KS i 800 Nm okretnog momenta. Ovakve brojke nisu za podcijeniti i otprilike su na razini superautomobila od prije samo deset godina.

image

Mansory Mercedes AMG SL 63

Mansory

Mansory je razvio dvije različite nadogradnje s prvom varijantom od 710 KS i drugom od 838 KS. Tuner kaže da je automobil sada sposoban postići stotku za 3,2 sekunde i razviti maksimalnu brzinu od 332 km/h.

image

Mansory Mercedes AMG SL 63

Mansory

Zatim dolazimo do eksterijera. Mansory je AMG pretvorio u nešto što izgleda kao da ima „Black Series“ značku. Tu je nova crna rešetka i revidirana maska s povećanim usisnicima zraka i oštrim razdjelnikom.

image

Mansory Mercedes AMG SL 63

Mansory

Ugrađena je i prepoznatljiva nova hauba kao i set velikih 22-inčnih naplataka s crnom završnom obradom. Daljnje promjene na bočnim stranama uključuju nove pragove i agresivne otvore iza prednjih kotača.

image

Mansory Mercedes AMG SL 63

Mansory

Stražnji dio automobila ima drugačiji difuzor, novi branik i drugačije četverostruko ispušne cijevi. Mansoryjeve nadogradnje zaokružuje drugačija unutrašnjost obložena bijelom kožom s prošivenim šavovima, detaljima od karbonskih vlakana i bijelim sigurnosnim pojasevima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:44