TUNING

TechArt GTstreet R ime je prerade Porschea 911 GT2 RS s velikim stražnjim krilom i više od 800 KS

Paket nudi malo više od 800 KS i 950 Nm okretnog momenta, a to je postignuto većim turbopunjačima i novim ispuhom
TechArt GTstreet R
 TechArt

Znate da je projekt dobar kada koristite Porsche 911 Turbo S za zamjenske dijelove. TechArt, njemačka prerađivačka kuća specijalizirana za Porsche, predstavio je prve fotografije svog projekta prošli mjesec, a sada imamo kompletan prikaz.

image
TechArt GTstreet R
TechArt

S mnogo više snage i divljim estetskim dodacima, ovo je TechArt GTstreet R, a u ponudi su dva različita paketa nadogradnji. Snažniji paket nudi malo više od 800 KS i 950 Nm okretnog momenta, a to je postignuto paketom većih turbopunjača i nadograđenim ispušnim sustavom koji stvara odličnu melodiju straga.

image
TechArt GTstreet R
TechArt

Prerađivačka kuća nije otkrila brojeve za 0-100 km/h, ali poznato je da kazaljka na nadograđenom modelu staje na vrtoglavih 350 km/h, što je za 20 km/h više od standardnog 911. Ako vam je to previše, TechArtov 'slabiji' paket pojačat će vaš 911 na 'samo' 700 KS.

image
TechArt GTstreet R
TechArt

TechArt također nudi dvije opcije pri nadogradnji ovjesa. Prva uključuje čvršće opruge koja će spustiti automobil za 2.5 centimetra, a druga opcija nudi još čvršće prilagodljive gewinde pri čemu sami možete izabrati visinu vašeg modificiranog 911. I treća opcija je u planu - TechArt je obećao Clubsport paket. Bez obzira za koju opciju se odlučite, aero paket proširit će standardni automobil za čitav centimetar.

image
TechArt GTstreet R
TechArt

Eksterijer krase elementi od karbonskih vlakana, poput prednje i stražnje maske, poklopca prtljažnika, dvodijelnih pragova i masivnog stražnjeg krila. Čak i posebni diskovi oko ruba naplatka izrađeni su od karbonskih vlakana, a sve ovo uzrokuje veću potisnu silu na stražnjem kraju, dok je istovremeno smanjeno podizanje prednjeg kraja za nevjerojatnih 45 posto.

image
TechArt GTstreet R
TechArt

Unutrašnjost je priča za sebe – za TechArt, nebo je granica. Kupci GTstreet R-a birat će između različitih materijala, od kojih su većina koža, alkantara i karbonska vlakna. Oznaka 'GTstreet R' može se pronaći po cijelom interijeru, uključujući na sjedalima, pragovima vrata, oblogama, upravljaču, pa čak i na podnim otiračima.

image
TechArt GTstreet R
TechArt

TechArt navodi kako će ovakav tretman počinjati od 73.000 eura (550.000 kuna), a u planu je preraditi samo 87 modela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 01:28