RESTOMOD

Singer predstavio svoj 1. kabriolet projekt: Ima 510 KS ispod karoserije od karbonskih vlakana

Svaki Singerov 911 dobije impresivnu kabinu, ali nju je puno lakše vidjeti i cijeniti kada se gornji dio potpuno sklopi

Singer Porsche 911 964 Cabriolet

 Singer

Malo je automobila koji plijene pozornost kao klasični Porsche 911 iz ere 964, a malo je tvrtki koje spajaju klasični stil s modernim performansama poput Singera. Tvrtkina najnovija studija 911 Turbo je prekrasni 964, i to je Singerov prvi 911 kabriolet.

image

Singer Porsche 911 964 Cabriolet

Singer

"Prvi Porsche, Sport 356/1 poznat kao ‘Broj 1‘, bio je kabriolet, a glamur visokih performansi i otvorenog krova dio je priče od tada", rekao je osnivač i izvršni predsjednik Singera Rob Dickenson. "Dugo sam želio proslaviti taj dio Porscheove baštine u Singeru i čineći to kao dio naše nedavno najavljene Turbo studije čini se savršenim mjestom za početak".

image

Singer Porsche 911 964 Cabriolet

Singer

Zasigurno postoji mnogo toga u čemu možete uživati ​​osim bezvremenskog dizajna Singerovog, zrakom hlađenog 964. Između ostalog, karoserija je izrađena od karbonskih vlakana u nijansi Cadiz crvene boje. Stražnji poklopac krije nadograđeni motor s šestcilindričnim boxerom koji je još uvijek hlađen zrakom, ali ima zapremninu od 3,8 litara i proizvodi 510 KS uz pomoć dva turba. Snaga ostaje na stražnjim kotačima, a prenosi se ručnim mjenjačem sa šest brzina.

image

Singer Porsche 911 964 Cabriolet

Singer

Svaki Singerov 911 dobije impresivnu kabinu, ali nju je puno lakše vidjeti i cijeniti kada se gornji dio potpuno sklopi. U ovom primjeru, krov od crne tkanine uredno je smješten ispod prtljažnika kako bi otkrio crnu unutrašnjost s crvenim kariranim uzorkom na pločama vrata i umetcima na sjedalima. Boja je nadopunjena drvenim ukrasima na armaturnoj ploči i središnjoj konzoli, a tu su i moderne pogodnosti poput induktivnog punjenja telefona za vozača i suvozača.

image

Singer Porsche 911 964 Cabriolet

Singer

Nažalost, ako želite 964 Cabriolet ili bilo koji novi vlastiti Singerov 911, moglo bi proći neko vrijeme. Singer kaže da su njegove knjige narudžbi pune sljedećih nekoliko godina, a za sada ne primaju nove narudžbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:22