TUNING

S obzirom na to da je Toyota Supra ‘ispod kože‘ BMW, što kažete na ovaj render u Alpina ruhu?

Abimelec Design zamislio je kako bi Supra mogla izgledati da ju je modificirala Alpina, koja je odgovorna za prerade BMW-a

Toyota GR Supra Alpina (digitalni prikaz)

 Abimelec Design

Ovo su digitalni prikazi Abimelec Designa i nisu povezani s Toyotom ili Alpinom.

Za mnoge entuzijaste, aktualna Toyota Supra ima previše BMW dijelova da bi se uopće smatrala Toyotom. Od motora, mjenjača i većine njegovih unutarnjih značajki, Suprom dominiraju BMW komponente, a s obzirom na to, dizajner Abimelec Design zamislio je kako bi Supra mogla izgledati da ju je modificirala Alpina, koja je odgovorna za tuning i nadogradnje BMW modela.

U stvaranju Supre sa značkom Alpine, dizajner je dotjerao dizajn s produženim prednjim razdjelnikom i novim bočnim pragovima u boji karoserije. Stražnji dio sportskog automobila također dobiva novi branik i difuzor od karbonskih vlakana, što ga čini malo prijetećim, ali postiže onu dobru ravnotežu po kojoj je Alpina poznata.

Supra je također dobila brojne zlatne detalje i pruge koje se protežu preko zadnjeg razdjelnika i niz strane. Automobil također ima žuto zatamnjena prednja i dnevna svjetla, a vozi se na naplatcima s "puno krakova" po kojim je Alpina poznata.

Zamišljeno je nekoliko različitih vanjskih i unutarnjih konfiguracija boja. Najupečatljiviji je spoj plave vanjštine s bijelim interijerom, dok postoji i ljubičasta s ljubičastom unutrašnjosti, tamnocrvena s tamnocrvenom kabinom, zelena boja s tamnom kožom u unutrašnjosti i crna vanjska obrada s tamnocrvenim interijerom.

Očito, sama Alpina neće izdati tuning paket za Toyotu Supru. Zapravo, ne nudi čak ni dotjeranu verziju BMW-a Z4 na kojem je nova Supra utemeljena. Šteta, jer mislimo da ova Supra Alpina izgleda izvrsno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:31