dizajnerski namještaj

Poznato ime sve prodaje: Bentley predstavio kolekciju namještaja koji sada može biti i u vašem domu

Britanski proizvođač automobila nije objavio detalje o cijenama za pojedinačne komade namještaja, ali oni neće biti jeftini

Bentley Home namještaj

 Bentley Home

Bentley je izvan cjenovnog ranga većine nas, ali bismo voljeli nešto što posjedujete njihovo ime? Bentley Home ima pravi odgovor, sa svojom novom kolekcijom namještaja.

Nova kolekcija, prikazana tijekom Tjedna dizajna u Milanu, započinje s četiri komada koji su dizajnirani uz pomoć Federica Perija. Prva dva komada kolekcije su u obliku stolića za kavu i pomoćnog stolića Thames, s posebno elegantnim nogama i dinamično zakrivljenim uzorcima žila.

image

Bentley Home namještaj

Bentley Home

Jedan od stolića za kavu dostupnih kroz kolekciju dizajnirao je Ricciardo Cavaciocchi, a izrađen je od mikroceluloznog spoja "sirovog papira" i prirodnih pigmenata.

Bentley Home također je radio s Federicom Perijem na velikom blagovaonskom stolu nazvanom Camden. Ima futuristički dizajn i vjerojatno je drugačiji od bilo kojeg drugog blagovaonskog stola kojeg ste vidjeli. Posljednji komad kojeg je dizajnirao Peri je Dalston stolić koji ima oblik inspiriran prednjim dijelom vintage Bentleya.

image

Bentley Home namještaj

Bentley Home

Nova kolekcija Bentley Home također uključuje kauč i fotelju Bayton dizajniranu u suradnji s arhitektom Carolom Colombom. Također je inspiriran jednim od Bentleyjevih automobila i ima usko postavljene presvlake. Posljednji, ali ne i najmanje važan, je Brixton krevet Bentley Home. Ima unutarnji okvir s dvostrukim uzglavljem koje se može obložiti prirodnim drvom ili lakom.

image

Bentley Home namještaj

Bentley Home

"Kada Bentley surađuje sa svjetski poznatim dizajnerima, to je više od pukog susreta znalaca, to je odnos temeljen na zajedničkoj svrsi", opisao je voditelj Bentley Design Collaborations Chris Cooke. "Nova kolekcija za 2023. briljantno kombinira našu neumoljivu potragu za inovativnim održivim materijalima kako bi pružila završne obrade koje su doista jedinstvene u oblicima inspiriranim tekućim linijama i elegantnim oblinama Bentley automobila sa stručnom izradom i udobnošću".

image

Bentley Home namještaj

Bentley Home

Britanski proizvođač automobila nije objavio detalje o cijenama za pojedinačne komade namještaja, ali oni neće biti jeftini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:17