AKTUALNO

Policajci zaustavili Skyline pa ostali u čudu: ‘Ovo je katastrofa koja samo čeka da se dogodi‘

Na pitanje odakle je došao, vlasnik je rekao da se vozio iz Manor Lakesa, otprilike 38 km od lokacije gdje je zaustavljen

Nissan Skyline

 Victoria Police

Australska policija zaplijenila je automobil i prometnu dozvolu 27-godišnjaka jer se vozio u Nissanu koji izgleda kao "katastrofa koja čeka da se dogodi".

image

Nissan Skyline

Victoria Police

Vozača je policija uočila u malom seoskom gradu Lara nešto poslije 3:30 ujutro 31. listopada. Na pitanje odakle je došao, vlasnik je rekao da se vozio iz Manor Lakesa, otprilike 38 km od lokacije gdje je zaustavljen.

image

Nissan Skyline

Victoria Police

Bijeli Nissan Skyline R34 očito je vidio bolje dane. Zapravo, cijela prednja maska, rešetka, usisnici i prednja svjetla nedostaju, a automobil je opremljen aftermarket poklopcem motora i međuhladnjakom. Također možemo vidjeti da se nalazi na nizu neusklađenih kotača i da se jedna od prednjih ploča čini prilično labavom.

image

Nissan Skyline

Victoria Police

Stražnja ploča s vozačeve strane je jako udubljena te nedostaju stražnji branik i jedno od stražnjih svjetala. Iznenađujuće je da je vozač uspio dovesti se tako daleko u automobilu, a da nije udario nešto ili da ga je udario drugi vozač zbog nedostatka svjetala. Policija je odmah zaplijenila automobil, a 27-godišnjaku je odmah suspendirana vozačka dozvola.

Optužen je za vožnju neregistriranog i neosiguranog automobila, nakon čega je pušten uz jamčevinu i pojavit će se pred prekršajnim sudom u Werribeeju 16. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:10