DOBRA PRILIKA?

NOVOG VLASNIKA TRAŽI LAMBORGHINI S NAJVIŠE KM NA SVIJETU! U pet godina je prešao kao Passat iz uvoza, ali je s druge strane najjeftiniji Huracan uopće

 
 eBay

Egzotične supersportske automobile njihovi vlasnici drže u garažama i voze ih uglavnom vikendima i u sličnim prilikama. Međutim, uvijek postoje izuzeci koji potvrđuju pravilo.

Primjerice ovaj Lamborghini Huracan LP610-4 Coupé s 5,0-litrenim V10 atmosfercem od 610 KS koji ga do 100 km/h tjeraj za 3,2 sekunde i do maksimalnih 325 km/h iz 2015. godine. U svojih je pet godina života prešao više kilometara od deset sličnih modela u deset godina.

Točnije 190.000 milja ili 304.000 kilometara! Poput kakvog Passata ili Audija A4 iz uvoza iz Njemačke.

Nedvojbeno, to je Lamborghini Huracan s najviše prijeđenih kilometara na svijetu, a tako ga prodavač s eBaya i reklamira, piše portal The Drive.

Prema podacima, Huracana prodaje prvi vlasnik koji je auto registrirao 29. rujna 2015. godine, te tvrdi da su od servisnih zahvata svih pet godina bili potrebni samo izmjena ulja i redovno održavanje.

Prilaže i servisnu dokumentaciju. No, postavlja se pitanje: kakav vlasnik Lamborghinija godišnje prelazi 64.000 kilometara?

Nedvojbeno - rent a car! I to Royalty Exotic Cars iz Las Vegasa koji se bave iznajmljivanjem i prodajom egzotičnih automobila.

Na njihovoj web stranici konkretni je Huracan još uvijek u ponudi za najam što bi moglo objasniti kako je uspio odraditi tako veliku kilometražu u tako kratkom razdoblju.

Za automobil se traži 130.000 dolara što je točno pola cijene novog Huracana EVO u Sjedinjenim Državama i sigurno je najjeftiniji u ponudi.

Međutim, s druge strane primjerci s ne prevelikih 80.000 km tek su 10.000 dolara skuplji.

Pitanje je hoće li se naći kupac za egzotu s ovolikom kilometražom koji se tek "razradio"... Koje je vaše mišljenje?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:53