TUNING ZA PETICU

Novi dodaci za BMW Serije 5 sa potpisom AC Schnitzera, nudi se i povećanje snage na 620 KS!

Osvježeno izdanje BMW Serije 5 tek je stiglo na tržište, a u njemačkoj tuning kući već nude niz dorada i povećanje snage motora
AC Schnitzer tuning
 AC Schnitzer

Njemačka tuning kuća Ac Schnitzer pomno prati sve nove BMW modele, pa tako već nude dorade za osvježenu Seriju 5 koja je tek započela sa prodajom na tržištu. A pritom se nude kako vizualne, tako i dorade vezane uz povećanje snage motora. Vizualno kupci tako mogu odabrati čak 7 različitih aluminijskih naplataka veličine od 19 do 21 inča. Očekivano, nude se i novi bočni pragovi te odbojnici sa agresivnijim dizajnom.

image
AC Schnitzer tuning
AC Schnitzer

Pogled na bočni dio otkriva nove pragove, a oni oštrijeg oka primijetit će i da je podnica nešto niža (30 mm) zahvaljujući novim oprugama.

image
AC Schnitzer tuning
AC Schnitzer

Stražnji kraj krase novi nastavci ispušnog sustava (koji također može biti promijenjen) kao i novi spojler izrađen od karbona. Sve ti izgleda odlično, a mnogi komentiraju kako stražnji kraj sada izgleda kao kod modela M5 zbog spomenutih okruglih nastavaka ispušnog sustava.

image
AC Schnitzer tuning
AC Schnitzer

Drugi dio dorada odnosi se na povećanje snage motora i također je impresivan. Naime, za M550i xDrive nudi se povećanje sa serijskih 530 KS na čak 620 KS uz 840 Nm okretnog momenta. S druge strane, 540i sa 333 KS može biti optimiziran na okruglih 400 KS uz 540 Nm okretnog momenta. U AC Schnitzeru su mislili i na one koji vole praktičnost, pa se dorade nude i za karavansku izvedbu.

image
AC Schnitzer tuning
AC Schnitzer
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:44