ČUDNA PRERADA

Novcem se ne može kupiti ukus: Pogledajte tuning ovog Range Rovera s detaljima s Rolls-Roycea

Fotografije automobila nedavno su osvanule na Redditu i pokazuju da je Range opremljen bizarnim nizom jeftinih aftermarket dijelova

Range Rover tuning

 Reddit Screenshot

Range Rover i Rolls-Royce automobili oduvijek su predstavljali statusni simbol među svjetskim bogatašima, ali kao što svi znamo, novcem se ne može kupiti ukus. Primjer toga je ovaj neobičan Range Rover koji se nalazi u Velikoj Britaniji.

Fotografije automobila nedavno su osvanule na Redditu i pokazuju da je Range Rover opremljen bizarnim nizom jeftinih aftermarket dijelova koji, barem za naše oči, potpuno uništavaju cjelokupni izgled SUV-a. Anomalije počinju straga gdje je SUV opremljen amblemom Spirit of Ecstasy, ispod koje je smještena Rolls-Royceova značka.

image

Range Rover tuning

Reddit Screenshot

Prednji dio dobio je masku hladnjaka s dvije dodatne Royceove oznake i malu Mansory značku. Tu su i različiti kromirani detalji oko rešetke, svjetla za maglu i prednji lip koji također upada u oči. Kao da ove preinake nisu bile dovoljno bizarne, Range Rover je opremljen lažnim poklopcem koji sadrži oznake '6.3' s Mercedes-AMG modela.

Bočne strane su također "dotjerane" lažnim otvorima za ventilaciju u stilu Maseratija na prednjim pločama i iza prednjih kotača, kromiranim bočnim stepenicama s ispušnim vrhovima optočenim draguljima koji su vjerojatno lažni. Jedna posebno neobična značajka automobila su retrovizori na B-stupovima.

image

Range Rover tuning

Reddit Screenshot

Nismo uspjeli pronaći nijednu sliku stražnjeg dijela SUV-a, ali iskreno, možda je tako i bolje. Također nedostaju i fotografije unutrašnjosti, ali prema onome što možemo vidjeti, i on je krcat lažnim draguljima na instrument ploči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:37