KONVERZIJA

Na eBayu se može pronaći svašta: Pogledajte ovu pretvorbu Renaulta 5 u ‘widebody pickup‘

Prilagođena izvedba temelji se na drugoj generaciji Renaulta 5 s troja vrata iz 1987. godine, ali je dobio veliki broj modifikacija

Renault 5 GT Pickup konverzija

 eBay

Čini se da na eBayu možete pronaći svašta, čak i tunirani pickup temeljen na Renaultu 5 iz osamdesetih. Ova jedinstvena pretvorba nalazi se u Tauntonu, u Ujedinjenom Kraljevstvu, i trenutno se prodaje po cijeni od 8000 funti (70.150 kuna).

image

Renault 5 GT Pickup konverzija

eBay

Prilagođena izvedba temelji se na drugoj generaciji Renaulta 5 hatchbacka s troja vrata iz 1987. godine, ali je dobio veliki broj modifikacija.

Najočitija je, naravno, uklanjanje stražnjeg putničkog prostora koji je zamijenjen prostorom u stilu kamioneta. Prostor je dodatno smanjen ugradnjom subwoofera i šipkom za veću torzijsku krutost.

image

Renault 5 GT Pickup konverzija

eBay

Ipak, moramo priznati da je pretvorba dobro izvedena, s presvlakama koje pokrivaju svaki centimetar produženog prtljažnika.

Francuski model također je dobio široki komplet karoserije s lažnim bočnim usisnicima kao referencu na R5 Turbo sa središnje postavljenim motorom, kao i bijele 17-inčne aluminijske Speedline naplatke slične na Cliu Williamsu.

image

Renault 5 GT Pickup konverzija

eBay

Karoserija je prekrivena crnom bisernom folijom s dobro prozračenim i žuto obojenim svjetlima u stilu karbona. Unutar kabine nalazimo par Recaro ep3 školjkastih sjedala, armaturnu ploču presvučenu alcantarom, Momo upravljač i Pioneer audio sustav. Vlasnik nije uključio nikakve pojedinosti o specifikacijama motora, osim činjenica da je jako modificiran. Čini se da je ovjes također spušten.

image

Renault 5 GT Pickup konverzija

eBay

Prema popisu na eBayu, R5 ima 183.465 kilometara, ali je u prošlom desetljeću prošao manje od 5000. Tijekom svog životnog vijeka imao je devet vlasnika, koji su ažurirali veliku mapu njegove servisne povijesti. Ostaje za vidjeti hoće li netko biti spreman platiti 8000 funti za ovaj jedinstveni R5.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 22:56