TUNING

Mansory Vitesse Continental GTC je jedinstvena prerada Bentleya kojeg bi volio i Joker

Tipično za Mansory, ni ova prerada nije za svakoga - dolazi u dvobojnoj kombinaciji, u crnoj i žutoj boji

Mansory Continental GTC Vitesse

 Mansory

Mansory je poznat po stvaranju kreacija na osnovi skupih automobila koji su ponekad nečuveno sablažnjivi. Ovaj jedinstveni Mansory Vitesse Bentley jedan je od tih neobičnih prerada. Za neupućene, ovaj najnoviji Mansory Vitesse naklon je jednako polarizirajućem Vitesse Roseu iz 2009. koji se temelji na Continental GT Speedu iz iste godine.

image

Mansory Continental GTC Vitesse

Mansory

Prerada se temelji na Bentley Continentalu GT kabrioletu, ali je prerađen kako bi privukao više pozornosti nego inače i tipično za Mansory, definitivno nije za svakoga. Na primjer, ovaj jedinstveni Vitesse dolazi u dvobojnoj kombinaciji, u crnoj i žutoj boji, pri čemu žuti dio dominira. Set crnih Mansoryjevih naplataka također dolazi sa žutim akcentima.

image

Mansory Continental GTC Vitesse

Mansory

Naravno, Mansory je nekada raskošnom elegantnom kabrioletu podario aerodinamični komplet za karoseriju, koji je najvjerojatnije izrađeni od karbonskih vlakana. Ista tema boja nastavlja se u unutrašnjosti. Boje sjedala se ne poklapaju, dok cijela kabina dolazi u izrazito kontrastnoj kombinaciji. Središnja konzola ukrašena je pločicom s imenom Mansory Vitesse na kojoj piše "One of One".

image

Mansory Continental GTC Vitesse

Mansory

Snaga: ovaj Continental GT kabriolet sada ima 750 KS (552 kW) i 1020 Nm okretnog momenta. Najveća brzina iznosi 332 km/h, s time da roadster ima sposobnost postizanja stotke za 3,3 sekunde.

image

Mansory Continental GTC Vitesse

Mansory

Kao referenca, najnovija verzija Bentley Continental GT kabrioleta koristi twin turbo V8 motor koji proizvodi 550 KS (404 kW) i 770 Nm okretnog momenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:10