F9xx Tempesta celeste

Mansory se ‘poigrao‘ s Ferrarijem SF90 Spiderom: U planu samo tri primjerka za tri kupca

Mansory i dalje izbacuje polarizirajuće tuning pakete, a njihov najnoviji projekt temelji se na Ferrariju SF90 Spideru

Mansory F9XX Tempesta Celeste

 Mansory

Mansory i dalje izbacuje ‘polarizirajuće‘ tuning pakete i njihov najnoviji projekt temelji se na Ferrariju SF90 Spideru. Tempesta Celeste ("nebeska oluja") divlja je poput kabrioleta, s ekstremnim aero paketom koji talijanskom superautomobilu daje još agresivniji izgled.

image

Mansory F9XX Tempesta Celeste

Mansory

Osim mnoštva dodataka karoseriji od karbona, tu je dvodijelni stražnji spojler koji uključuje dodatnu LED zakrivljenu traku. Ultraagresivni body kit nadopunjen je novim četverostrukim ispušnim sustavom i masivnim stražnjim difuzorom sa F1 maglenkom na sredini.

image

Mansory F9XX Tempesta Celeste

Mansory

Skoro svaka ploča karoserije je dovedena do ekstrema, uključujući prednji branik s dvostrukim kanarima i zdepastim rubom spojlera. Ventilirani blatobrani odaju malo vibre Porschea 911 GT3 RS-a, dok su poklopci bočnih retrovizora sada još jači zahvaljujući nadogradnjama od kovanih karbonskih vlakana.

image

Mansory F9XX Tempesta Celeste

Mansory

Mansory je također radio na 4,0-litrenom twin-turbo V8 motoru, koji sada ima 980 KS i 980 Nm okretnog momenta. U kombinaciji s tri elektromotora, hibridna postavka isporučuje ukupno 1.100 KS, što omogućuje hvatanje stotke za samo 2,4 sekunde. Maksimalna brzina iznosi 355 km/h.

image

Mansory F9XX Tempesta Celeste

Mansory

Kontroverzni tuner zamijenio je tvorničke naplatke prilagođenim setom od laganog kovanog aluminija i stavio svoj logo na kočione čeljusti u boji karoserije. Okupana kožom, unutrašnjost je jednako ekscentrična i ima karbon na nekoliko površina na kojima se koža nije mogla koristiti.

image

Mansory F9XX Tempesta Celeste

Mansory

U planu su samo tri primjerka F9XX Tempeste Celeste, ali svaki od njih će biti jedinstven budući da su automobili dio tunerove serije "One of One".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:55