MH3 650 Touring

Manhart preradio BMW M3 Touring: Paket diže snagu karavana na 650 KS i 800 Nm momenta!

Nazvan MH3 650 Touring, paket donosi nadogradnje za aktualni M3, uključujući vizualne promjene, ali i promjene ispod haube

Manhart MH3 Touring

 Manhart

S prvim BMW M3 Touringom, konačno imamo alternativu brzim karavanima iz Ingolstadta i Stuttgarta. Iako je to još uvijek u sjeni u usporedbi s Mercedesom AMG E63 Wagonom ili Audijem RS6 Avantom, to je još uvijek vrlo moćan stroj. Ipak, nekima nikad dosta. Manhart je odgovorio na njihove potrebe s novim paketom za M3 Touring.

Nazvan MH3 650 Touring, paket donosi nadogradnje za aktualni M3, uključujući vizualne promjene, ali i promjene ispod haube, gdje 3,0-litreni twin-turbo stvara 650 KS (478 kW) i 800 Nm okretnog momenta. a usporedbu, standardni M3 Touring dostupan je samo u izvedbi Competition s 510 KS (375 kW), koji se šalju na sva četiri kotača putem xDrive sustava pogona i osmerostupanjskog M Steptronic mjenjača.

image

Manhart MH3 Touring

Manhart

Zdravom povećanju snage odgovara novi ispušni sustav s kontrolom ventila. Alternativno, kupci također mogu odabrati Manhart odvodne cijevi bez katalitičkih pretvarača, ali to možda nije legalno u vašoj zemlji. Također postoje verzije s 300-ćelijskim GESI katalizatorima i OPF-delete cijevima.

Estetski, MH3 650 Touring razlikuje se od standardnog modela s novim karbonskim paketom koji se sastoji od prednjeg spojlera, stražnjeg spojlera, bočnih pragova i stražnjeg difuzora.

Manhartova prepoznatljiva kombinacija crne i zlatne boje također je prisutna s novim kompletom naljepnica nijansiranih u zlatnu boju. Sve je zaokruženo Manhart Concave One naplatcima u mat crnoj boji, iako se možete odlučiti za drugu boju, prema vlastitom ukusu.

Prvi M3 karavan već se prodaje na odabranim tržištima u Europi. U nadolazećim mjesecima stiže na još tržišta po Europi, Aziji i Australiji, iako će ostati "zabranjeno voće" u SAD-u. Prve isporuke planirane su za prosinac ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:52