TYPHOON S

Malo začina za BMW X5 M: G-Power snagu bavarskog SUV-a podigao na 800 KS

G-Power voli ići korak dalje i velikom broju već potentnih marki i modela daje još više performansi, ponekad i upitnog stila

G-Power BMW X5 M Typhoon S

 G-Power

X5 M je BMW-ov SUV koji kombinira funkcionalnost s performansama. No, G-Power voli ići korak dalje i velikom broju već potentnih marki i modela daje još više performansi i ponekad upitnog stila. Najnovija kreacija tunera je novi BMW X5 M Typhoon S, koji sportskom vozilu daje vizualni izgled i značajno više snage.

image

G-Power BMW X5 M Typhoon S

G-Power

Standardni X5 M nije nimalo slab sa 600 KS i okretnim momentom od 750 Nm. Izbacuje 625 KS u Competition varijanti, ali to je još uvijek znatno ispod onoga što G-Power dobiva od svog "nabrijanog" modela.

image

G-Power BMW X5 M Typhoon S

G-Power

X5 M Typhoon S pojačava performanse 4,4-litrenog BMW V8 motora s dva turbopunjača na 800 KS.

G-Power postiže ovu ogromnu brojku brojnim poboljšanjima pogonskog sklopa. Jedno od najvažnijih poboljšanja su veći turbopunjači, koji imaju veći kompresor, turbinskio kotač, i kućište.

image

G-Power BMW X5 M Typhoon S

G-Power

Tunerov ispušni sustav od nehrđajućeg čelika, koji je spojen na G-Power odvodne cijevi, također pridonosi povećanju performansi i smanjuje temperaturu ispušnih plinova i protutlak ispušnih plinova. G-Power dovršava sustav ispušnim cijevima obloženim karbonom.

image

G-Power BMW X5 M Typhoon S

G-Power

Dodatne performanse Typhoona prirodno dolaze s vizualnom promjenom vozila. SUV visokih performansi ima tunerov karbonski aerodinamički komplet od devet dijelova, koji uključuje novi prednji spojler, proširene lukove kotača, bočne pragove, stražnji difuzor i stražnji spojler. Također, SUV dobiva 23-inčne Hurricane RR naplatke, dok opruge podesive visine spuštaju SUV za 40 odnosno 45 milimetara sprijeda i straga.

image

G-Power BMW X5 M Typhoon S

G-Power

Novi BMW X5 M Typhoon S iz G-Powera posljednji je primjerak koji je debitirao u seriji. G-Power je lansirao X5 M i X6 M Typhoon prije više od deset godina. Najnoviji primjer održava ime tunera na životu s novom iteracijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:12