SADA GA ČEKA SUĐENJE

KAO U FILMU MULA CLINTA EASTWOODA: vozač uhvaćen u švercu 4 milijuna dolara vrijedne droge koju je sakrio u gumama svojeg Forda F-150!

 U.S. Customs and Border Protection

Sjećate li se filma "Mula" Clint Eastwooda u kojem meksički kartel ponudi "djedici" da za njih šverca drogu diljem SAD-a.

Clint Eastwood koji u filmu glumi Earla Stona prihvaća ponudu te nakon nekolikoi pošiljki kupuje novi kamionet s kojim redovito dostavlja ogromne količine droge preko cijelog SAD-a. Zašto spominjemo ovaj film?

Zato što je u Teksasu u SAD-u upravo uhvaćen vozač koji je očito operirao u istom stilu. Naime, on je u svom Fordu F-150 prevozio drogu vrijednu čak 4 milijuna dolara, javlja Fox San Antonio.

Pritom je "robu" pokušao sakriti u gume, no očito je bio sumnjiv policiji koja ga je zaustavila na međunarodnom prijelazu Meksiko - SAD, na mostu Mc Allen-Hidalgo preko rijeke Rio Grande i odlučila detaljno pregledati vozilo.

Pritom su pronađeni heroin i kristalni metamfetamin već spomenute ulične vrijednosti od oko 4 milijuna dolara. Kamionet i droga su zaplijenjeni, 24-godišnjak uhićen, a sada ga čeka suđenje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 15:50