NEOBIČNA NESREĆA

Kako joj je to uspjelo? Porscheom se zabila u drugi Porsche, podigla ga u zrak i zabila u zid

Taycan je vozila 45-godišnja žena,a udarila je u bočni dio Macana koji je navršio na krovu njenog auta

Prometna nezgoda dva Porschea

 112 Comunidad de Madrid

Na internetu su se pojavile fotografije i videozapisi posljedica prometne nesreće u kojoj su u Španjolskoj kod Madrida sudjelovala dva Porschea. Riječ je o modelima Taycan 4S Cross Turismo i Macan.

Za sada nije poznato što je točno dovelo do ovako neobične nesreće, a 112 Comunidad de Madrid javlja da je Porscheov crossover bio parkiran na ulici bez osoba u kabini u trenutku nesreće.

Taycan je vozila 45-godišnja žena,a udarila je u bočni dio Macana, automobil je završio na krovu njenog električnog sportaša te su na koncu oba automobila završila u ciglenom zidu.

Srećom, vozačica nije pretrpjela teže tjelesne ozljede, ali joj je pružena pomoć zbog, kako se opisuje, zbog napadaja panike te je nakon incidenta prevezena u lokalnu bolnicu. Doista, bio je to prilično ozbiljan incident, koji je zahtijevao tri vatrogasne ekipe i upotrebu dizalice da skinu Macan s Taycana.

Međutim, kad je Macan podignut, Taycan se još uvijek mogao izvući ispod crossovera, pokazuju videozapisi s Twitter računa 112 Communidad de Madrid.

Iako postoji značajna šteta na prednjem dijelu vozila, ostaje u prilično dobrom stanju iza prednjih nosača krova i čini se da vrata nisu bila pogođena sudarom. Sada sve ostaje na policiji i naravno, osiguravajućim kućama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:54