M PERFORMANCE M5

JOŠ ATRAKTIVNIJI BAVARSKI METAK: BMW na SEMI predstavio nove aerodinamične dodatke za M5

M Performance dijelovi će osim poboljšanja izgleda utjecati i na bolju aerodinamiku automobila, a bit će dostupni za naručiti od proljeća iduće godine
 BMW

BMW je jedan od proizvođača automobila koji izlaže na ovogodišnjoj SEMI koja počinje danas, a kao i svake godine održava se u Las Vegasu. Buduči da se na SEMI okupljaju ljubitelji tuninga i tzv. "aftermarket" dijelova, BMW će kao zvijezdu štanda predstaviti nedavno predstavljani M5 s novim vizualnim i aero dodacima koji će dodatno poboljšati izgled sportske limuzine iz Münchena. M Performance dijelovi će osim poboljšanja izgleda utjecati i na bolju aerodinamiku automobila, a bit će dostupni za naručiti od proljeća iduće godine.

Foto: BMW

Tako će oni najzahtjevniji moći urediti svoj M5 s dijelovima poput karbonskog prednjeg splittera, novih bočnih spojlera, karbonskim difuzorom i karbonskim spojlerom straga. Osim toga, M-divizija je razvila i nove opruge koje dodatno poboljšavaju držanje automobila na cesti. Za još bolji zvuk brinut će se M Performance ispušni sustav od titana kojeg osim još prodornijeg zvuka odlikuju i karbonski nastavci koji se odlično uklapaju s ostalim M Performance dijelovima.

U unutrašnjosti se nude novi tepisi i karbonske ručice za mijenjanje brzina iza upravljača. Podsjetimo, ispod poklopca motora je 4,4-litreni TwinTurbo V8 benzinac koji razvija 600 KS uz 750 Nm okretnog momenta koji do stotke stiže za 3,4 sekunde!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:02