TUNING

Je li tuner DMC učinio da Maserati MC20 izgleda još bolje verzijom Sovrana? Odlučite sami

Preinake počinju na prednjem kraju gdje je DMC dizajnirao novi razdjelnik za MC20 koji pridonosi njegovom izgledu

DMC Maserati MC20 ‘Sovrana‘

 DMC

Ovo je ‘Sovrana‘, opsežno modificirana verzija Maseratija MC20 koju su oživjeli stručnjaci za tuning DMC. Za naše oči, Maserati MC20 jedan je od najljepših superautomobila koji je nedavno predstavljen, i svakako nije jedan čiji je dizajn potrebno mijenjati. DMC očito misli drugačije, zbog čega je dizajnirao bodykit za talijanski superautomobil.

image

DMC Maserati MC20 ‘Sovrana‘

DMC

Preinake počinju na prednjem kraju gdje je DMC dizajnirao novi razdjelnik za MC20 koji pridonosi njegovom uglađenom izgledu. Tu je i nova rešetka od karbonskih vlakana, kao i skup dodatnih usisnika i izlaza zraka ugrađenih u poklopac motora.

image

DMC Maserati MC20 ‘Sovrana‘

DMC

DMC je također razvio nove pragove vrata za talijanski superautomobil i opremio ga hrabrim novim stražnjim difuzorom od karbonskih vlakana. Govoreći o stražnjem dijelu, također ima veliko fiksno krilo koje obećava pomoć pri lijepljenju stražnjih kotača na kolnik.

image

DMC Maserati MC20 ‘Sovrana‘

DMC

Ugrađen je i set kovanih aluminijskih naplataka, dimenzija 20 inča sprijeda i 21 inča straga, umotanih u 255/30 gume sprijeda i 305/20 gume straga.

image

DMC Maserati MC20 ‘Sovrana‘

DMC

Tuner je također napravio neke nadogradnje 3,0-litrenog V6 motora s dva turba. Tvornički, ovaj motor sposoban je za više od 630 KS i 538 Nm okretnog momenta, ali novi filtar za zrak, sportski ispušni sustav i prilagođeni ECU povećavaju izlaznu snagu na oko 715 KS i 770 Nm okretnog momenta, što je blizu Ferrariju F8 Tributu s njegovim 3,8-litrenim V8 twin-turbo motorom.

image

DMC Maserati MC20 ‘Sovrana‘

DMC

Vlasnici Maseratija MC20 koji svoje automobile pošalju DMC-u također mogu ažurirati unutrašnjost novom izdržljivom kožom s kariranim šavovima i novim aluminijskim papučicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 09:34