BRABUS ROCKET 900

FOTOGALERIJA: SUPERLIMUZINA od 900 KS stoji pola milijuna eura i vozi do 350 km/h!

Kada je Brabus u pitanju govorimo o vrhu luksuza i vrhu tuninga. Ova 500 tisuća eura vrijedna limuzina stvorena je za ruske tajkune, azijske mogule i bliskoistočne šeike koji ne pitaju za cijenu
 Brabus

Kada je u pitanju njemačka tuning kuća koja se specijalizirala za prerade Mercedesa tada govorimo samo u superlativima. Vrijedi to i za ovu preradu Mercedes-Maybacha S600 L (automobila koji je sam po sebi vrh njemačkog inženjerskog znanja, performansi i luksuza) koji kao Brabus Rocket 900 donosi još ekskluzivniji nastup i u svim je detaljima još malo bolji.

Foto: Brabus

Odnosi se to na opremu u unutrašnjosti, gadgete i interijer naknadno presvučen najboljom dvobojnom kožom dok je ispod poklopca smještena prava zvijer: V12 BiTurbo benzinac koji raspolaže s 900 KS i 1500 Nm. Brojke su to koje više od dvije tone tešku limuzinu tjeraju do čak 350 km/h i do 100 km/h iz stajanja za tek 3,7 sekundi.

Naravno i vanjski izgled je dorađen, pa tako pronalazimo novi, agresivnije oblikovan prednji branik, raskošnu kromiranu Maybach masku hladnjaka motora, aerodinamičniji stražnji branik s difuzorom te 21 colne aluminijske naplatke. Cijena: Brabus Rocket 900 u Njemačkoj stoji oko pola milijuna eura sa svim davanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 14:20