bilo mu je dosadno

Dječak (12) ukrao teški teleskopski utovarivač pa bježao policiji 22 km oštetivši desetak auta

Policija je brzo reagirala nakon što je primijetila stroj kako vozi prema središtu grada, potjera je trajala 22 kilometra

Potjera za dječakom

 Youtube screenshot

Uzbudljiva policijska potjera trajala je sat vremena kada je 12-godišnji dječak odlučio preuzeti kontrolu nad teškim teleskopskim utovarivačem Construction Genie GTH-636. Utovarivač je bio prošlog vikenda ostavljen pored srednje škole u Ann Arboru, Michigan (SAD), kad je učenik u poslijepodnevnim satima ušao u otključani stroj u kojem su bili ključevi i započeo svoju divlju vožnju.

Policija je brzo reagirala nakon što je primijetila dječaka kako vozi stroj prema središtu grada. Snimke s policijskih kamera prikazuju dječaka kako riskira kod skretanja, ruši prometne znakove i sudara se s čak 10 parkiranih vozila duž ceste.

Potjera se proširila izvan granica Ann Arbora, prelazeći rijeku Huron i autocestu M-14. Ured šerifa okruga Washtenaw preuzeo je kontrolu nad situacijom, a dječak je konačno zaustavljen oko 22 kilometra od mjesta gdje je krenuo, gotovo do susjednog gradića Plymouth Township.

"Policija Ann Arbora nakon zaustavljanja dječaka istaknula je na Facebooku da je ovo bila izuzetno opasna situacija koja je mogla rezultirati teškim ozljedama", ističući sreću da nitko nije ozlijeđen, uključujući samog dječaka koji je priveden...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:20