USKORO I SLUŽBENA PREMIJERA

BRUTALNO: Renderi otkrivaju kako bi mogao izgledati novi BMW M5 sa osvježenim licem i novim svjetlosnim potpisom!

 
 Kolesa.ru

BMW je prije manje od mjesec dana predstavio osvježenu Seriju 5 koja je dobila blage vizualne promjene i novu tehnologiju, a u BMW-u već najavljuju kako ćemo novu paprenu izvedbu sa oznakom M vidjeti jako brzo - već sljedeći tjedan. A prema dostupnim informacijama ekipa sa stranice Kolesa.ru napravila je vjerne rendere koji otkrivaju što možemo očekivati.

Kolesa.ru

Na prednjem dijelu tako se nalaze nova laserske svjetla sa zanimljivim svjetlosnim potpisom i očekivano veći "bubrezi" u odnosu na još uvijek aktualni M5. Pogleda na stražnji dio otkriva redizajnirani odbojnik kao i novi svjetlosni potpis stražnjih lampi.

Kolesa.ru

Oblik difuzora i nastavci ispušnog sustava ne bi se trebalo pretjerano mijenjati. A čini se kako se mijenjati neće ni brojke, barem prema zasad dostupnim informacijama. Tako će ispod poklopca biti dobro poznati 4,4-litreni V8 motor snage 600 KS, odnosno 625 KS u Competition izvedbi. U BMW-u su pripremili i olakšanu M5 CS izvedbu, no detalja o njoj još nema i ona sigurno neće biti predstavljena kada i "obični" M5.

U unutrašnjosti bi novosti trebalo biti po pitanju povezivosti i nove tehnologije. Uz to, vozač i putnici moći će uživati u novom 12,3-inčnom digitalnom kokpitu sa prikazima poznatim iz novih BMW modela. Premijera se očekuje sredinom idućeg tjedna kada će biti poznati svi detalji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 08:28