RIJEDAK M DRAGULJ

BMW je izradio samo 781 primjeraka E30 M3 kabrioleta, jedan od njih iz 1988. se sada prodaje

Kao i E30 M3 Coupe, kabrioleta pokreće 2,3-litreni atmosferski redni četverocilindraš koji prenosi snagu na stražnje kotače

BMW M3 Convertible

 Collecting Cars

Na oglasnicima rabljenih automobila teško je vidjeti i 'obični' BMW E30 M3 Coupe, ali kad vidite da se prodaje kabriolet varijanta istog automobila, znate da je riječ o nečem posebnom.

image

BMW M3 Convertible

Collecting Cars

Naime, BMW je napravio više od 17.000 E30 M3 Coupea, dok je iz tvornice izašlo samo 781 kabriolet varijanta. Ovaj konkretni primjerak završen je u Diamond Black nijansi i čini se da je bio vrlo dobro njegovan tijekom godina - lak ima samo nekoliko nedostataka. Crnu boju nadopunjuju karakteristični tvornički aluminijske naplatci.

image

BMW M3 Convertible

Collecting Cars

Ovaj BMW E30 M3 Cabriolet prodaje se putem Collecting Cars aukcijske platforme i trenutno se nalazi u Kaliforniji. Unutar automobila možemo vidjeti M Tech sjedala s prugastim uzorkom tkanine nadopunjena dijelovima sive kože na podlogama, dijelovima panela vrata i nadzornoj ploči. Na sjedalima su vidljivi mali tragovi korištenja, ali s obzirom na to da je na mjeraču broj od 130.906, to nije neko iznenađenje.

image

BMW M3 Convertible

Collecting Cars

Ključne značajke automobila uključuju električne prozore, grijana prednja sjedala i upravljač i mjenjač M specifikacija. Popis navodi kako s automobilom dolaze i originalne knjige i priručnici, kao i usluge s pečatom BMW zastupnika. Ulje je promijenjeno u listopadu ove godine, a također je nedavno dobio i nove gume.

image

BMW M3 Convertible

Collecting Cars

Kao i E30 M3 Coupea, kabrioleta pokreće 2,3-litreni atmosferski redni četverocilindraš koji prenosi snagu na stražnje kotače putem petstupanjskog ručnog mjenjača. Vidjet ćemo koliku će cijenu postići...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 20:18